Körer för vuxna

Sankt Pauli kyrkokör

Sankt Pauli kyrkokör är en blandad kör med de fyra stämmorna sopran, alt, tenor och bas. Kören har en låg medelålder, ungefär 30 medlemmar och medverkar regelbundet i församlingens högmässa. Repertoaren är klassisk kyrkomusik, emellanåt med särskilt fokus på engelsk körmusik i de Evensongs vi gör med jämna mellanrum. Någon gång per år sjunger kören större verk tillsammans med instrumentalister och ungefär vartannat år beger vi oss ut på resa. Senast till Trondheim. Här finns möjlighet att lyssna till kören

Kören övar i Sankt Pauligården torsdagar kl 19.00-21.00.
Ledare: Mikael Holmlund

Kören VOiCES
En blandad 4-stämmig kör som sjunger lättillgänglig och varierad repertoar.
Vi repeterar varje måndagskväll kl.18.30-20.30 i Sankt Pauligården och medverkar i gudstjänsten cirka en gång i månaden.
Intresserad? Välkommen att höra av dig till Lena Eriksson, körledare

Sankt Pauli damkör
Monika, Ingeborg, Tyra, Elvira, Gunilla, Agda, Sigrid, Maria, Asta, Camilla, Linda och alla ni andra: Välkommen med i Damkören! Kvinnor i alla åldrar är välkomna att vara med. Vi träffas varannan tisdag i Sankt Pauligården. Ta med en kompis, granne eller barndomsvän och kom, eller kom ensam!
Vill du veta mer? Kontakta  Lena Eriksson.

Sankt Pauli Vokalensemble
Vokalensemblen består av en grupp skickliga sångare som i denna mindre ensembleform vill utveckla körsången på en hög konstnärlig nivå. Vi har gjort en CD med titeln ”Vill du med till himlen?” med musik för kyrkoårets slut.
Skivan finns till försäljning på vårt bokbord. Det går också att lyssna på den på Spotify. (Obs sökordet “St. Pauli vokalensemble”.)

Ensemblen arbetar med klassisk körrepertoar med fokus på barockmusik och 1900-talsmusik. Den som vill ansöka om medlemskap bör ha en något mer utvecklad röst och god notläsningsförmåga.

Vi repeterar varje måndag kl. 17.30-18.30
Mathias Harms vikarierar för Mikael Holmlund under  vt-20 som ledare för Vokalensemblen.

Barn- och ungdomskörer kan du läsa om här.

Mikael Holmlund

Musiker i Sankt Pauli församling