Foto: Marion Aaserud Dahlen

Körer för vuxna

Det finns flera körer för vuxna i Sankt Pauli. Välkommen med!

Sankt Pauli kyrkokör

Sankt Pauli kyrkokör är en blandad kör med de fyra stämmorna sopran, alt, tenor och bas. Kören har en låg medelålder, ungefär 30 medlemmar och medverkar regelbundet i församlingens högmässa. Repertoaren är klassisk kyrkomusik, emellanåt med särskilt fokus på engelsk körmusik i de Evensongs vi gör med jämna mellanrum. Någon gång per år sjunger kören större verk tillsammans med instrumentalister och ungefär vartannat år beger vi oss ut på resa.

Kören övar i Sankt Pauligården torsdagar kl 19.00-21.00.
Ledare: Nóra Johansson Abaffy

Kören VOiCES

VOiCES är en fyrstämmig, blandad kör med relativt låg medelålder. Är du intresserad av att vara med i denna trevliga, blandade kör så hör av dig  till Lena Eriksson, körledare.

Kören övar i Sankt Pauligården måndagar kl.18.30–21.

Hoppas att vi ses!

Sankt Pauli Vokalensemble

Vokalensemblen består av en grupp skickliga sångare som i denna mindre ensembleform vill utveckla körsången på en hög konstnärlig nivå. Vi har gjort en CD med titeln ”Vill du med till himlen?” med musik för kyrkoårets slut.
Skivan finns till försäljning på vårt bokbord. Det går också att lyssna på den på Spotify. (Obs sökordet “St. Pauli vokalensemble”.)

Ensemblen arbetar med klassisk körrepertoar med fokus på renässans-, barock- och nutidsmusik.

Då vokalensemblen är församlingens mest avancerade kör, har vi provsjungning där fokusen ligger på god notläsningsförmåga och något mer utvecklad röst.

Kören över i Sankt Pauligården onsdagar kl 19.00
Ledare: Inese P Johansson.

Barn- och ungdomskörer kan du läsa om här.