En hand sträcker sig ut mot soluppgången.
Foto: Aachal Eznmy/Unsplash

Lectio Divina

Välkommen att fira mässa med efterföljande bön och samtal i Härlanda kyrka. Förlängda tillfällen 7/9 och 21/9 med föredrag och gäster.

Välkommen att fira en enkel vardagsmässa med efterföljande bön och samtal. Lectio Divina betyder gudomlig läsning. Vi läser en bibelberättelse flera gånger, ber och samtalar kring den.

Onsdagar kl 18.30-20.00 i Härlanda kyrka. Höststart 7/9 2022.

I höst blir det förlängt Lectio Divina med fika och föredrag dessa tillfällen:

• Onsdag 7/9 kl 18.30-21.00: Att be med Bibeln! Lectio Divina som en väg att möta Gud och mig själv. Gäst kyrkoherde Martin Lindh.
  • Onsdag 21/9 kl 18.30-21.00: Kvinnorna i Bibeln: profeter, barnmorskor, drottningar, domare, mammor, kluriga barn och kloka rådgivare. Ibland nämns de bara i förbifarten, men ofta är de viktiga. Vad kan Bibelns kvinnor lära oss om oss själva och om vår egen tid? Gäst nätpräst Charlotte Frycklund.