Öppen förskola

Vi kommer inte att ha Öppen förskola under hösten men hoppas kunna starta igen i januari!

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ingen med sjukdomssymtom får närvara av omsorg om andras hälsa. Människor i riskgrupp bör inte närvara av omsorg om sin egen hälsa. Mer information om höstens verksamhet hittar du i kalendern eller kontakta din församling. Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Välkommen till vår mötesplats för små barn tillsammans med vuxen. Här finns plats för lek, samvaro och vi serverar fika. Det finns också möjlighet att ta med egen mat och värma. Barnen kan låna haklappar och pipmuggar. Hos oss kan du köra in vagnen och kommer du med bil kan du parkera på vår parkering, men du behöver hämta en p-lapp hos oss.

Sångstund 10.10 med rörelser, ramsor, lekar, sång och musik. 20-30 min, beroende på hur länge barnen orkar. Sen är det fri lek med våra leksaker och det serveras fika (20 kr för vuxen, för barn är det gratis).

Det är roligt för barnen att komma ut och se andra barn. Det kan också vara bra för den vuxna att möta andra, kanske knyta kontakter och få möjlighet att dela frågor och funderingar man kan ha runt att vara förälder.

Alla varmt välkomna!!!

Ledare: Johanna Nyholm Skoglund  031-731 58 62