Öppen förskola

Öppen förskola i Sankt Pauligården fredagar kl 10-12 med sångstund 10.10 (för barn 0 – 6 år med förälder)

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna men med restriktioner. Vi ber alla att visa hänsyn, att hålla avståndet och hålla sig hemma vid förkylningssymptom. Den som tillhör en riskgrupp behöver också iaktta försiktighet och bör stanna hemma. Mer information om verksamhet hittar du i kalendern.  Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Välkommen till vår mötesplats för små barn tillsammans med vuxen. Här finns plats för lek, samvaro och vi serverar fika. Det finns också möjlighet att ta med egen mat och värma. Barnen kan låna haklappar och pipmuggar. Hos oss kan du köra in vagnen och kommer du med bil kan du parkera på vår parkering, men du behöver hämta en p-lapp hos oss.

Sångstund 10.10 med rörelser, ramsor, lekar, sång och musik. 20-30 min, beroende på hur länge barnen orkar. Sen är det fri lek med våra leksaker och det serveras fika (20 kr för vuxen, för barn är det gratis).

Det är roligt för barnen att komma ut och se andra barn. Det kan också vara bra för den vuxna att möta andra, kanske knyta kontakter och få möjlighet att dela frågor och funderingar man kan ha runt att vara förälder.

Alla varmt välkomna!!!

Tid och plats:
Fredagar kl 10-12 i Tillflykten i Sankt Pauligården med ingång på gavelsidan mot kyrkan. Några fredagar byts sångstunden ut mot Minikyrka i Stora salen i Pauligården. Sedan går vi ner och har fri lek och fika som vanligt.
Adress: Mäster Johansgatan 1 (tvärgata till Danska vägen)

Ledare: Johanna Nyholm Skoglund  031-731 58 62
och Marcus Waldemarson tel: 031-731 58 50