Foto: Markus Spiske on Unsplash

Öppen förskola

Vi kommer inte att ha Öppen förskola under hösten men hoppas kunna starta igen i januari!

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Välkommen till vår mötesplats för små barn tillsammans med vuxen. Här finns plats för lek, samvaro och vi serverar fika. Det finns också möjlighet att ta med egen mat och värma. Barnen kan låna haklappar och pipmuggar. Hos oss kan du köra in vagnen och kommer du med bil kan du parkera på vår parkering, men du behöver hämta en p-lapp hos oss.

Sångstund 10.10 med rörelser, ramsor, lekar, sång och musik. 20-30 min, beroende på hur länge barnen orkar. Sen är det fri lek med våra leksaker och det serveras fika (20 kr för vuxen, för barn är det gratis).

Det är roligt för barnen att komma ut och se andra barn. Det kan också vara bra för den vuxna att möta andra, kanske knyta kontakter och få möjlighet att dela frågor och funderingar man kan ha runt att vara förälder.

Alla varmt välkomna!!!

Ledare: Johanna Nyholm Skoglund  031-731 58 62