Foto: Markus Spiske on Unsplash

Öppen förskola

Öppen förskola öppnar igen den 3 september med begränsat antal platser och anmälan!

Välkommen till vår mötesplats för små barn tillsammans med vuxen!

Här finns plats för lek, samvaro och vi serverar fika. Det finns också möjlighet att ta med egen mat och värma. Barnen kan låna haklappar och pipmuggar. Hos oss kan du köra in vagnen. Parkeringsmöjlighet finns, registrera din parkering i entrén.

Sångstund med rörelser, ramsor, lekar, sång och musik ca 20-30 min, beroende på hur länge barnen orkar.

Det är roligt för barnen att komma ut och se andra barn. Det kan också vara bra för den vuxna att möta andra, kanske knyta kontakter och få möjlighet att dela frågor och funderingar man kan ha runt att vara förälder.

OBS! Endast enkelt fika och ingen fri lek med leksaker i dagsläget p.g.a. rådande pandemi.

Begränsat antal platser.
Anmäl både dig själv och ditt barn.

Tid: Fredagar klockan 10:00-11:00 och 11:15-12:15 fr o m 3 september.
Plats: Stora salen, ingång huvudentrén.
Max antal: 40, anmälan krävs i dagsläget.
Anmäl dig här på boka.se/

Välkomna!

Ledare: Johanna Nyholm Skoglund  031-731 58 62
och Marcus Waldemarson tel: 031-731 58 50

verksamheter hösten 2021

Kyrkans olika grupper för alla åldrar kan samlas, dock ska alltid distansering iakttas. Lokalens storlek avgör hur många som kan samlas samtidigt.

Enklare fika kan serveras med iakttagande av hygienregler, dock ingen matservering, vilket gör att soppluncher och dylikt inte startar än.

Johanna Skoglund

Församlingspedagog i Sankt Pauli församling