Gospelkören Inspirit

Inspirit är en församlingskör med blandade åldrar. Vi sjunger både i församlingens gudstjänster och gör egna konserter.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Att sjunga Gospel innebär mycket!
Man får t.ex. lära känna en svängig, medryckande och berörande form av musik med ett glatt budskap (gospel betyder glatt budskap  - evangelium)
Tillsammans ges också möjligheten att lära känna den kristna tron.

Kören övar på onsdagar kl 19.00-21.00 i Björkekärrs kyrka.
Ledare för kören är Jan Jidsten.

Under hösten 2020 kommer vi, på grund av rådande omständigheter, att enbart öva kl 19.00-19.45 på onsdagar och hålla rekommenderade avstånd mellan körsångarna samt se till att kyrksalen har god ventilation och att det finns tillgång till handsprit.

Jan Jidsten

Björkekärrs församling