Prenumerera på kalendarium

Vill du prenumerera på kalenderhändelser från någon av församlingarna? Anmäl dig här så skickar vi per e-post eller vanlig post.

Du som önskar information om vad som händer i någon av pastoratets församlingar kan prenumerera på månadsblad eller terminsfolder - digitalt eller via vanlig post. Fyll då i formuläret nedan, så ordnar vi det!

Jag önskar information per e-post/vanlig post (välj endast ett alternativ)

Jag önskar prenumerera på information från

Personuppgiftslagen GDPR: I samband med din prenumerationsanmälan, registreras de personuppgifter som du uppger. Uppgifterna kommer endast att behandlas av behörig personal inom Örgryte pastorat i syfte att administrera utskicken. Vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i Örgryte pastorat.

Fler tips till hur du hittar information om vad som händer i kyrkan:

• Sök i kalendern här på webben. Här kan du söka på både ort, kyrka och kategori inom hela Svenska kyrkan!
  • Ladda ner appen Kyrkguiden till din telefon för Android eller iPhone. Karta och kalender i ett! Finns där appar finns.
  • Följ oss på Sociala medier - Örgryte pastorat och församlingarna finns på Facebook.