Bli medlem

Som medlem i svenska kyrkan

är du med och hjälper människor hitta ett sammanhang för tro och gemenskap. I Svenska kyrkan finns plats för stora som för små, när livet känns tungt eller på topp. Här finns plats också för dig!

Vad du bidrar till som medlem i Svenska kyrkan och Örgryte pastorat:

• Samtal, hembesök och stöd när livet känns tufft
  • Öppen förskola och aktiviteter där barn och föräldrar kan mötas
  • Gemenskap och träffar för äldre och ensamma
  • Ett rikt musikliv med körer för alla åldrar
  • Grupper där barn och ungdomar blir sedda och får växa
  • Sjukhuskyrkans stöd till patienter, närstående och personal på Östra sjukhuset
  • Gudstjänster och möjlighet till stillhet och eftertanke
  • Våra kyrkor som bärare av kulturarv
  • Mötesplatser där det finns utrymme för personligt engagemang
  • Subventionerad familjerådgivning
  • Räddningsmissionen och Stadsmissionen i Göteborg

Vill du bli medlem? Bor du i Örgryte pastorat? Kom förbi på vår pastorsexpedition och gör din ansökan där. Du kan också fylla i formuläret nedan: då får du en inträdesblankett hemskickad. En inträdesblankett att själv skriva ut hittar du även längre ner på sidan.

Vi ser fram emot att ha dig som medlem!

Fyll i uppgifterna nedan och skicka in formuläret, så kommer du inom kort att få en inträdesblankett för att bekräfta medlemsskapet.

Förklarande text