Som medlem i svenska kyrkan

bidrar du till att hjälpa utsatta människor i din närhet och runt om i världen. Vår församling ger hjälper många människor varje år. Vi skapar möjligheter för människor att träffas och hitta ett sammanhang i livet.

Du kan antingen besöka pastorsexpeditionen för att ansöka om medlemskap eller fylla i formuläret nedan, och då får du en inträdesblankett hemskickad. Det finns också en pdf som du kan skriva ut och skicka in till vår pastorsexpedition.

Vi kontrollerar att alla uppgifter stämmer och skickar en slutlig bekräftelse om ditt nya medlemskap.

Folkbokförd utanför Sverige

Om du inte är folkbokförd i Sverige kan du skriftligt ansöka om medlemskap hos Kyrkostyrelsen, 751 70 Uppsala. E-post: kyrkostyrelsen@svenskakyrkan.se

Fyll i uppgifterna nedan och skicka in formuläret, så kommer du inom kort att få en inträdesblankett för att bekräfta medlemsskapet.

Förklarande text