Hemgrupper

Om den lilla gruppens stora möjligheter.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

I Björkekärrs församling vill vi verka för att vi alla ska lära känna Gud alltmer i en god gemenskap och nära relationer. Den lilla gruppens gemenskap är oerhört viktig. Därför har vi hemgrupper som träffas regelbundet var eller varannan vecka hemma hos varandra eller i kyrkan. Man fikar, samtalar, läser Bibeln eller någon annan bok och ber tillsammans.

En hemgrupp är en plats där man får

- lära känna människor och Gud allt djupare

- utbyta tankar om livet, om tvivel och tro

- växa i tro både vad det gäller kunskap och erfarenhet

- dela livet, både glädje och bekymmer

- be med och för varandra

- fylla på kraft och inspiration i sitt liv

Alla är välkomna att dela en sådan gemenskap.

Om du är intresserad, så kontakta Ragnar Olinder.