Barn och familj - Örgryte

I Örgryte församling finns Öppet hus för det minsta och miniorer och körer för de lite äldre. Välkommen!

Öppet hus i Örgryte

Små och stora - från bebisar och uppåt - är välkomna till öppna förskolan Öppen förskola. Vi har under terminerna öppen barnverksamhet på tisdagar i Örgryte församlingshem och på torsdagar i Skårs kyrka.

Barnkörer i Örgryte

Sjung, pyssla och ha kul tillsammans! I Skårs kyrka i Örgryte församling finns Miniorkören (6-9 år) och Diskantkören (från 10 år).

Ett dop i en kyrka. En kvinna med sin man bakom sig, håller barnet i famnen. En manlig präst håller barnets hand.

Dop i Örgryte pastorat

Alla är välkomna att döpas – barn, unga och vuxna. I dopet får vi ett löfte om att Gud alltid har omsorg om oss. Det är en vacker tradition och ett tillfälle för glädje och fest.