Meny

Konfirmationen - ett minne för livet

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla till konfirmation under läsåret 2020/21, men vi vill ha din anmälan så snart som möjligt.

Tid att fundera över meningen med livet.
Tid att lära känna sig själv och dela tankar med andra.
Tid att uppleva gemenskap och härliga minnen!

Konfirmandtiden kan bli en viktig upplevelse, något många bär med sig i livet. En inbjudan med information om konfirmandalternativen i Örgryte pastorat har gått ut. Vi skickar den till medlemmar och vårdnadshavare till ungdomar födda 2006. 

Det går fortfarande att anmäla sig, men vi vill ha din anmälan så snart som möjligt!

Kika runt bland alternativen nedan. Använd anmälningsformuläret när du bestämt dig. Björkekärrs och Örgrytes konfirmationsgrupper är fullbokade, så där är anmälan stängd. Har du några frågor och funderingar är du välkommen att kontakta ledarna i församlingen. 

Här anmäler du dig:

De flesta grupper utom sommargruppen är nu igång, men det kan ändå finnas möjlighet att anmäla dig, men gör det så snart som möjligt. Kontakta gärna konfirmandledaren om du har frågor eller funderingar.

Här kryssar du för vilket alternativ du vill anmäla dig till. OBS Endast ett alternativ ska väljas.

Genom att klicka på knappen för att skicka in anmälan godkänner du att Örgryte pastorat behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.