I vardag och i högtid, i glädje såväl som i sorg. Tillsammans gör vi Landskrona lite bättre!

Vid första advent börjar en tid av förväntan. Det är en glad tid och vi ser fram emot att få fira att Jesus föddes.

Jul i landskrona

Vi fortsätter att fira gudstjänst - men undviker att samlas. Den här våren ställs vi inför ovanliga utmaningar också när det gäller gudstjänstlivet. Nedan hittar du förkortade andakter anpassade efter söndagens gudstjänster,  så att du kan fira gudstjänst från ditt köksbord istället.

Digitala andakter

Här hittar du alla våra konserter och kulturprogram.

Musik och kultur

Här hittar du alla våra konserter och kulturprogram.

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns alltid en plats för dig.

Bli medlem