Landskrona församling Besöks- och postadress: Artillerigatan 4, 261 33, Box 364, 26123 Landskrona Telefon: +46(418)57400 E-post till Landskrona församling

Välkommen till en församling i tiden

Anmälan senast den 20 april till marie.branting@svenskakyrkan.se.
Ange namn, telefonnummer samt om du behöver specialkost.

Retreatvandring lö 5 maj

Vi börjar i Borstahusens kapell med frukost. Därefter tar vi lunchen med oss och vandrar. Vi avslutar dagen med fika i kapellet. Kostnad 100 kr. Anmälan senast den 20 april till marie.branting@svenskakyrkan.se. Ange namn, telefonnummer samt om du behöver specialkost.

Sö 6 maj kl 18 i Borstahusens kapell.

Touch my Soul

Sö 6 maj kl 18 i Borstahusens kapell. Touch my Soul framförs på vår musikmässa av Elisabeth Melander, sång; Martin Berggren, piano och Cecilia Weissenrieder, cello.