Landskrona församling Besöksadress: Artillerigatan 4, 261 33, Box 364, 26123 Landskrona Telefon: +46(418)57400 E-post till Landskrona församling Webbplats

Välkommen till en församling i tiden

Besöksadress: Artillerigatan 4 Landskrona
Box: 364, 261 23 Landskrona
Epost: landskrona.forsamling@svenskakyrkan.se

Församlingsexpeditionen

Besöksadress: Artillerigatan 4 Landskrona Box: 364, 261 23 Landskrona Epost: landskrona.forsamling@svenskakyrkan.se

Måndagen den 21 augusti stängs kyrkan för ställningsbygge och montering av de resterande blyglasfönsterna i koret och korsarmarna.

Sofia håller stängt i två veckor

Måndagar och onsdagar 10.00–11.45, helgfria dagar.
Öppen mottagning.

Diakonimottagningen

Måndagar och onsdagar 10.00–11.45, helgfria dagar. Öppen mottagning.

Diakonins klädförråd, "Mitt-blir-ditt" - öppet måndagar och onsdagar kl. 10.00 - 12.30

Diakonins klädförråd

Under året 2017-18 startar en kör, bara för killar,
mellan åtta- och 25 år i Sofia Albertina kyrka.

Sofia Albertina Gosskör och Herrkör

Under året 2017-18 startar en kör, bara för killar, mellan åtta- och 25 år i Sofia Albertina kyrka.

Har du det tufft ekonomiskt?
På Matelvan kan du köpa matvaror med kort datum.
Kostnaden är tio kronor - eller mer om du vill och har möjlighet.
Maten skänks av lokala matbutiker i Landskrona

Matelvan

Har du det tufft ekonomiskt? På Matelvan kan du köpa matvaror med kort datum. Kostnaden är tio kronor - eller mer om du vill och har möjlighet. Maten skänks av lokala matbutiker i Landskrona

Konfirmander och ungdomar upp till 25 år.

HeaVen startar 25 augusti!

Konfirmander och ungdomar upp till 25 år. Vi träffas ett par fredagar i månaden, ibland i Borstahusen, vissa fredagar i Sofia - eller så drar vi ut på en Roadtrip!

Intäkterna går oavkortat till den diakonala verksamheten i Landskrona.

Diakonins höstloppis!

Fredagen den 25 augusti kl 13-15. Landskrona församlingshem. Välkommen att fynda! Intäkterna går oavkortat till den diakonala verksamheten i Landskrona.

Tisdagen 29 augusti, Landskrona församlingshem.
Tema: Petrus fru.
Vi startar med fika kl 17.30, sinnesromässa 18.15.
Mer fika och samtal efter mässan.

Sinnesromässa 29 augusti

Tisdagen 29 augusti, Landskrona församlingshem. Tema: Petrus fru. Vi startar med fika kl 17.30, sinnesromässa 18.15. Mer fika och samtal efter mässan.

Onsdagen den 30 augusti kl. 19.00	”Costa Rica & Nicaragua”
Ingmar Skogar visar ett av sina underbara bildspel.

Lekmannakåren i Härslöv och Ottarp

Onsdagen den 30 augusti kl. 19.00 ”Costa Rica & Nicaragua” Ingmar Skogar visar ett av sina underbara bildspel.

Torsdag 31 augusti kl 10-12.
"Vad sägs om en tur till paradiset - att fly med Jona
eller att samla ax med Rut?"
Reseledare: Kyrkoherde Bengt Karlgren.

En resa i tid och rum

Torsdag 31 augusti kl 10-12. "Vad sägs om en tur till paradiset - att fly med Jona eller att samla ax med Rut?" Reseledare: Kyrkoherde Bengt Karlgren.

Torsdagen 31 augusti kl 12

Sopplunch med andakt

Torsdagen 31 augusti kl 12 Sommarsoppa med tonfiskquesadillas samt ostsmörgås kaffe/te och liten kaka - 50 kr.

Tisdagen 15 september  kl 14 "Glimtar ur mitt liv som diakon", Ingrid Nilsson, församlingens tidigare diakon berättar.

Borstahusens öppna träffar

Tisdagen 15 september kl 14 "Glimtar ur mitt liv som diakon", Ingrid Nilsson, församlingens tidigare diakon berättar.

Tisdag 12 september kl 17.30. ”Frälsarkransen i ord och ton” Magnus Wittgren, sång, och Joachim Olsson, piano..

Landskrona Lekmannakår

Tisdag 12 september kl 18.00
"Välmående och illamående människa."
"Hyvinvoiva ja pahoinvoiva ihminen"

Finsk-svensk verksamhet

Tisdag 12 september kl 18.00 "Välmående och illamående människa." "Hyvinvoiva ja pahoinvoiva ihminen"

Landskrona församlingshem med start fredagen 15 september.
För familjer som använder TAKK i vardagen.
(Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

TAKK-café

Landskrona församlingshem med start fredagen 15 september. För familjer som använder TAKK i vardagen. (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Vad vill du att Svenska kyrkan ska satsa på? – Gör din röst hörd!

Kyrkoval 2017 i Landskrona

Vad vill du att Svenska kyrkan ska satsa på? – Gör din röst hörd!

Dagligen kl 13-16 från den första- till den 31 augusti.
Därefter är kyrkan endast öppen i samband med förrättningar
eller bokade visningar.

Sommaröppet i S:t Ibbs kyrka på Ven

Dagligen kl 13-16 från den första- till den 31 augusti. Därefter är kyrkan endast öppen i samband med förrättningar eller bokade visningar.

När någon som stod dig nära, en livskamrat har gått bort.
Välkommen att anmäla dig till Marie Branting.

Leva vidare-gruppen

När någon som stod dig nära, en livskamrat har gått bort. Välkommen att anmäla dig till Marie Branting.

Varje söndag tar församlingen upp kollekt till olika ändamål.

Kollekter 2017

Varje söndag tar församlingen upp kollekt till olika ändamål.

Se här vilka grupper vi har i år.

Konfirmand 2017/18

Nu är det dags att anmäla sig till konfirmation för alla som är födda 2003! Vill du vara med i en veckogrupp, intensivgrupp, ridgrupp eller lägergrupp? Här finns något för alla. Se här vilka grupper vi har i år.