Landskrona församling Besöks- och postadress: Artillerigatan 4, 261 33, Box 364, 26123 Landskrona Telefon: +46(418)57400 E-post till Landskrona församling

I vardag och i högtid, i glädje såväl som i sorg. Tillsammans arbetar vi för att vara en av grundpelarna i Landskrona. Välkommen som du är.

Varning för bedrägeri

Det har kommit till vår kännedom att gravrättsinnehavare har blivit uppringda gällande betalning av förlängd gravrätt. Vi vill därför informera om att Kyrkogårdsförvaltningen inte ringer upp utan tar alltid kontakt via brev, samt att förlängning av gravrätt är kostnadsfritt.

Har du frågor kring gravrätt är du välkommen att kontakta vår expedition på 0418- 57 450