Landskrona församling Besöksadress: Artillerigatan 4, 261 33, Box 364, 26123 Landskrona Telefon: +46(418)57400 E-post till Landskrona församling

Välkommen till en församling i tiden

Onsdagen den 22 november kl 12.10. Sofia Albertina kyrka.
Korvsoppa med risoni och basilika, kaffe och liten kaka.
Pris: 50 kr.

Lunchmusik och soppa

Onsdagen den 22 november kl 12.10. Sofia Albertina kyrka. Korvsoppa med risoni och basilika, kaffe och liten kaka. Pris: 50 kr.

ansvarig inom Skånepolisen

Lekmannakåren i Härslöv och Ottarp

Onsdagen den 22 november kl. 19.00. "Jag är inte bara polis, jag är människa också". Ewa Gun Westford, kommunikations- ansvarig inom Skånepolisen

Onsdag 22 november kl 14.00 - 15.30
För män i alla åldrar som vill dela samtal, samvaro och fika.

Mansgruppen

Onsdag 22 november kl 14.00 - 15.30 För män i alla åldrar som vill dela samtal, samvaro och fika. En grupp där män avslappnat kan samtala om livet med andra män. Allt som sägs stannar inom gruppen

Landskrona församlingshem, kl 10-12

Resa i tid och rum 23 november

Spännande personer och märkliga berättelser från Gamla Testamentet. Reseledare: Kyrkoherde Bengt Karlgren. Landskrona församlingshem, kl 10-12

Nu är det fullt hus i församlingshemmet på torsdagarna!

Himmel och pannkaka!

Nu är det fullt hus i församlingshemmet på torsdagarna!

Välkommen fredagen den24 november kl. 9-11 och alla andra fredagar!
Vi vill samla kvinnor från alla kulturer, traditioner och
religioner till en mötesplats där vi kan få nya vänner.

Samla kvinnor

Välkommen fredagen den24 november kl. 9-11 och alla andra fredagar! Vi vill samla kvinnor från alla kulturer, traditioner och religioner till en mötesplats där vi kan få nya vänner.

OBS! Retreaten den 25 november är tyvärr inställd!

Landskrona församlingshem, kapell Ankaret. Vi börjar 17.30 med kaffe och baguette. Mässan startar kl.18.15. Tema: Lea.

Sinnesromässa 28 november

Roger Pontare tillsammans med Vox Nova under ledning av Emma Viberg. Fredag 1 december kl 19, Sofia Albertina kyrka

Mitt vinterland

Sofia Albertina Oratoriekör, Capella Lundensis och solister.
Söndag 10 december kl 18 i Sofia Albertina kyrka.

Messias, del 1

Sofia Albertina Oratoriekör, Capella Lundensis och solister. Söndag 10 december kl 18 i Sofia Albertina kyrka.

Besöksadress: Artillerigatan 4 Landskrona
Box: 364, 261 23 Landskrona
Epost: landskrona.forsamling@svenskakyrkan.se

Församlingsexpeditionen

Besöksadress: Artillerigatan 4 Landskrona Box: 364, 261 23 Landskrona Epost: landskrona.forsamling@svenskakyrkan.se

Prästen Jonathan Darte finns på plats alla onsdagar kl 9-12.
Kom in på en kopp kaffe och en pratstund.
Vi avslutar med middagsandakt kl 12-12.15.

Träffa prästen i Härslövs kyrka!

Prästen Jonathan Darte finns på plats alla onsdagar kl 9-12. Kom in på en kopp kaffe och en pratstund. Vi avslutar med middagsandakt kl 12-12.15.

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Läs Felix Egegrens tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Jag tror och hoppas på att Gud är den som ser världen som den är och ser mig sådan jag är, på gott och ont. Jag tror och hoppas på att Gud är rättvis och rättfärdig och att Gud förväntar sig rättvisa och rättfärdighet, sanning och godhet av mig. Läs Felix Egegrens tankar inför helgen.