Foto: Maria Sääw

Något för barn och familj

I församlingen har vi många mötesplatser för barn och föräldrar. Det finns öppna grupper där du själv väljer vilka tillfällen du kan komma och även grupper som kräver anmälan.

Verksamheter pausade tillsvidare

På grund av den förhöjda smittspridningen har vi valt att pausa samtliga av våra verksamheter tillsvidare. Under denna tid kommer vi fira gudstjänst digitalt, vi ber även er som vill tända ljus att göra detta under kyrkornas öppettider.

Vi ber för att detta snart är över och vi ska kunna samlas igen ❤️

Att tillsammans med sitt barn leka, rita, läsa, sjunga och röra sig uppmuntrar barns språkutveckling, motorik och musikalitet. Hos oss kan du välja verksamhet allt eftersom barnet växer och blir större. Det finns både så kallade öppna grupper där du själv väljer vilka tillfällen du kan komma och grupper som kräver anmälan.

Vanligtvis pågår grupperna under samma period som skolorna, det vill säga terminsvis.