Något för barn och familj

I församlingen har vi många mötesplatser för barn och föräldrar. Det finns öppna grupper där du själv väljer vilka tillfällen du kan komma och även grupper som kräver anmälan.

Att tillsammans med sitt barn leka, rita, läsa, sjunga och röra sig uppmuntrar barns språkutveckling, motorik och musikalitet. Hos oss kan du välja verksamhet allt eftersom barnet växer och blir större. Det finns både så kallade öppna grupper där du själv väljer vilka tillfällen du kan komma och grupper som kräver anmälan.

Vanligtvis pågår grupperna under samma period som skolorna, det vill säga terminsvis.