Foto: Mathilda Simonsson- Torstensson

Öppen verksamhet för barn med föräldrar

Babycafé, sångstund, familjeeftermiddag och café!

Höstterminen startar v.37

Till den öppna verksamheten kan yngre barn komma tillsammans med någon vuxen utan att någon anmälan krävs. På den öppna verksamheten erbjuds skapande aktiviteter och fri lek.

I alla öppna grupper deltar barn och vuxna tillsammans och vi avslutar i ro med en kort andakt och ljuständning.

Vi erbjuder skapande aktiviteter och fri lek. Ingen anmälan krävs, kom när du kan och vill!

Baby/småbarnscafé i Borstahusen

Har du barn/barnbarn i åldern 0-5 år och vill träffa andra familjer för att umgås, fika, sjunga och vara kreativa? Då är du/ni välkomna tillsammans med ditt/dina, barn/barnbarn till oss för en trevlig förmiddag. Det kostar inget att vara med, men vi erbjuder fika för 10kr/vuxen (barn äter kostnadsfritt)

Mån. 9.00-12.00
Information: Linda Persson och Therese Latif

Babycafé  - start v.9

Babycaféet är en mötesplats för vuxna med barn upp till 18 månader. Vi träffas för att umgås, fika (10kr/vuxen), knyta kontakter och byta erfarenheter. Under terminen kommer det även finnas möjlighet för babysång med våra pedagoger.

Ons. 9.00-12.00
Kyrkans hus, Artillerigatan 2
Info: Linda Callmer

Öppen funkis

Välkommen till vår nya öppna förskola för dig som har barn med funktionsvariation. Vi har erfaren personal och använder tydliggörande pedagogik samt TAKK (tecken som stöd)

Följande söndagar:
20 feb 13.00-15.00
27 mars 13.00-15.00
13 april 10.00-13.00 - obs! onsdag
22 maj 13.00-15.00

Information: Linda Callmer och Therese Latif

Kapellet är beläget på hörnan vid Övre gatan och Norra Fiskehamnsgatan
Adress: Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan)
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar vid hållplats Landskrona N Fiskehamnsgatan ca. 2 min från kapellet.

Härslövs församlingshem
Adress: Aspavägen 22, Härslöv
Kollektivtrafik: Regionsbuss 260 stannar på hållplats Härslöv Mejerivägen ca.8 min från kyrkan och församlingshemmet.

Kyrkans hus
Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg.

Andra saker som vi tror att du kan vara intresserad av

Dop

"Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla till lärjungar: döp dem i Fadern, Sonen och den helige Andens namn och lär dem hålla alla de bud jag har gett er. Och jag ska vara med er alla dagar till tidens slut" (Matt 28:18–20)

Kör och musik för barn

Att sjunga tillsammans gör dig glad och full av energi!