Foto: Mathilda Simonsson- Torstensson

Öppen verksamhet för barn med föräldrar - pausat

Du kan komma när du vill och kan!

Med anledning av Corona / Covid -19

Vi får frågor om hur gudstjänster, konserter och annan verksamhet påverkas av den höga risken för spridning av coronaviruset, som ger sjukdomen covid-19. Klicka här för mer information!

VÅRA ÖPPNA barnVERKSAMHETER TAR EN PAUS

Svenska kyrkan i Landskrona har ett högt säkerhetstänk kring alla gudstjänster och aktiviteter. Det ska vara så tryggt som möjligt att mötas och precis som tidigare visar vi varandra omsorg genom att hålla avstånd, vara noga med handhygienen och stanna hemma vid sjukdom.  Var uppmärksam på att det kan ske förändringar med kort varsel

Följande gäller våra barnverksamheter fram till 17 november med eventuell förlängning.

Måndagar: Endast uteverksamhet i Borstahusen.
Tisdagar: Ingen Familjeeftermiddag i Härslöv, ingen barnkör i Härslöv
Onsdagar: Inget babycafé
Torsdagar. Inget Kyrkis

Till den öppna verksamheten kan yngre barn komma tillsammans med någon vuxen utan att någon anmälan krävs. På den öppna verksamheten erbjuds skapande aktiviteter och fri lek.

I alla öppna grupper deltar barn och vuxna tillsammans och vi avslutar i ro med en kort andakt och ljuständning.

Vi erbjuder skapande aktiviteter och fri lek. Ingen anmälan krävs, kom när du kan och vill!

Baby/småbarnscafé i Borstahusen - Obs! enbart uteverksamhet fram till 17 nov.

Har du barn/barnbarn i åldern 0-4 år och vill träffa andra familjer för att umgås, fika, sjunga och vara kreativa? Då är du/ni välkomna tillsammans med ditt/dina, barn/barnbarn till oss för en trevlig förmiddag. Det kostar inget att vara med, men vi erbjuder fika för 10kr/vuxen (barn äter kostnadsfritt)

Mån. 9.00-13.00. Start 7 september 2020
Borstahusens kapell
Information: Linda Persson och Therese Latif

Babycafé  - pausat

Babycaféet är en mötesplats för vuxna med barn upp till 18 månader. Vi träffas för att umgås, fika (10kr/vuxen), knyta kontakter och byta erfarenheter. Under terminen kommer det även finnas möjlighet för babysång med våra pedagoger.

Ons. 9.00-12.00. Start 9 september,  obs! Inställt 30 sep
Kyrkans hus
Info: Linda Callmer

Familjeeftermiddag i Härslöv - pausat

Hit kan barn komma tillsammans med någon vuxen utan att någon anmälan krävs. (Om ditt barn är 6+ kan hen komma själv, om du som vårdnadshavare godkänner detta). På den öppna verksamheten erbjuds skapande aktiviteter och fri lek. Ingen anmälan krävs. Det kostar inget att vara med, men vi erbjuder fika för 10kr/vuxen (barn äter kostnadsfritt)

Ons. 13.00-16.00. Start 9 september, obs! Inställt 30 sep
Härslövs församlingshem
Information: Linda Persson och Therese Latif

Café Jakob

Höst, vinter och vår är Cafe Jakob öppet. Vi fikar (till självkostnadpris), samtalar och umgås. Alla är välkomna.

Ons.14.00-16.00, obs! Inställt 30 sep
Prästgården Ven
Information: Monica Prahl Olsson

Öppen funkis

Till hösten startar vi upp vår nya öppna förskola för dig som har barn med funktionsvariation. Vi har erfaren personal och använder tydliggörande pedagogik samt takk (tecken som stöd).

Söndag 12.30-15.00 20 sep, 18 okt, 22 nov och 6 december i Borstahusens kapell
Information: Linda Callmer och Therese Latif

Borstahusens kapell
Kapellet är beläget på hörnan vid Övre gatan och Norra Fiskehamnsgatan
Adress: Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan)
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar vid hållplats Landskrona N Fiskehamnsgatan ca. 2 min från kapellet.

Härslövs församlingshem
Adress: Aspavägen 22, Härslöv
Kollektivtrafik: Regionsbuss 260 stannar på hållplats Härslöv Mejerivägen ca.8 min från kyrkan och församlingshemmet.

Kyrkans hus
Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg.

Prästgården Ven
Kollektivtrafik: Båt med Ventrafiken avgår från Skeppsbron i Landskrona till Bäckviken på Ven, du hittar biljetter och tidtabell från Landskrona här . Det går också att ta båten från Knutpunkten i Helsingborg till Bäckviken på Ven, du hittar biljetter och tidtabell från Helsingborg här.

Regionsbuss från Bäckviken avgår sedan mot kyrkbacken. Meddela busschauffören att du ska till Prästgården.

För mer information, kontakta oss!

Linda Persson

Barnledare

Therese Latif

Linda Callmer