Öppen verksamhet för barn med föräldrar.

Du kan komma när du vill och kan!

Till den öppna verksamheten kan yngre barn komma tillsammans med någon vuxen utan att någon anmälan krävs. På den öppna verksamheten erbjuds skapande aktiviteter och fri lek.

I alla öppna grupper deltar barn och vuxna tillsammans och vi avslutar i ro med en kort andakt och ljuständning.

Vi erbjuder skapande aktiviteter och fri lek. Ingen anmälan krävs, kom när du kan och vill!

Baby/småbarnscafé i Borstahusen

Har du barn/barnbarn i åldern 0-4 år och vill träffa andra familjer för att umgås, fika, sjunga och vara kreativa? Då är du/ni välkomna tillsammans med ditt/dina, barn/barnbarn till oss för en trevlig förmiddag. Det kostar inget att vara med, men vi erbjuder fika för 10kr/vuxen (barn äter kostnadsfritt)

Mån. 9.00-13.00. Start 27 januari 2020
Borstahusens kapell
Information: Linda Persson och Therese Latif

Babycafé

Babycaféet är en mötesplats för vuxna med barn upp till 18 månader. Vi träffas för att umgås, fika (10kr/vuxen), knyta kontakter och byta erfarenheter. Under terminen kommer det även finnas möjlighet för babysång med våra pedagoger.

Ons. 9.00-12.00. Start 29 januari 2020
S:t Johannes kyrka
Info: Linda Callmer

Familjeeftermiddag i Härslöv

Hit kan barn komma tillsammans med någon vuxen utan att någon anmälan krävs. (Om ditt barn är 6+ kan hen komma själv, om du som vårdnadshavare godkänner detta). På den öppna verksamheten erbjuds skapande aktiviteter och fri lek. Ingen anmälan krävs. Det kostar inget att vara med, men vi erbjuder fika för 10kr/vuxen (barn äter kostnadsfritt)

Tis. 13.30-16.00. Start 28 januari
Härslövs församlingshem
Information: Linda Persson och Therese Latid

Café Jakob

Höst, vinter och vår är Cafe Jakob öppet. Vi fikar (till självkostnadpris), samtalar och umgås. Alla är välkomna.

Ons.14.00-16.00. Start 5 februari 2020
Uranienborgs skola, 2:a våningen
Information: Monica Prahl Olsson

Borstahusens kapell
Kapellet är beläget på hörnan vid Övre gatan och Norra Fiskehamnsgatan
Adress: Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan)
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar vid hållplats Landskrona N Fiskehamnsgatan ca. 2 min från kapellet.

Härslövs församlingshem
Adress: Aspavägen 22, Härslöv
Kollektivtrafik: Regionsbuss 260 stannar på hållplats Härslöv Mejerivägen ca.8 min från kyrkan och församlingshemmet.

Uranienborgsskolan, 2:a våningen, Ven
Kollektivtrafik: Båt med Ventrafiken avgår från Skeppsbron i Landskrona till Bäckviken på Ven, du hittar biljetter och tidtabell från Landskrona här . Det går också att ta båten från Knutpunkten i Helsingborg till Bäckviken på Ven, du hittar biljetter och tidtabell från Helsingborg här.

Regionsbuss från Bäckviken avgår sedan mot kyrkbacken. Meddela busschauffören att du ska till Uranienborgsskolan.

För mer information, kontakta oss!

Linda Persson

Barnledare

Therese Latif

Linda Callmer