Dop | Konfirmation | Bröllop | Begravning

Vi vill vara en del av dina stora dagar, både i glädje och sorg

Oavsett om det handlar om ett barns födelse, en tonårings funderingar om livet, ett pars kärlek till varandra eller när en människa avlider, kan kyrkans mångtusenåriga tradition finnas som ett erbjudande att omfamna händelsen.

Nedan finner du information om de olika cermonierna som vi erbjuder genom livets gång.

Dop

"Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla till lärjungar: döp dem i Fadern, Sonen och den helige Andens namn och lär dem hålla alla de bud jag har gett er. Och jag ska vara med er alla dagar till tidens slut" (Matt 28:18–20)

Konfirmation - Inte som du tror!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Du behöver inte tycka, se ut eller tro på något speciellt sätt. Hos oss är du välkommen precis som du är.

Bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka. Och så får ni tips om ett och annat att tänka på.

Frid lämnar jag åt er (Joh 14:27)