Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Landskrona församling Besöksadress: Artillerigatan 2-4, 26123 Landskrona Postadress: Artillerigatan 4, 261 33, Box 364, 26123 Landskrona Telefon:+46(418)57400 E-post till Landskrona församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Du behöver inte tycka, se ut eller tro på något speciellt sätt. Hos oss är du välkommen precis som du är. Vi har konfirmation med olika inriktningar, ungdomskvällar och många andra sammanhang där du kan vara med och påverka det vi gör.

Vill du prata om livets stora frågor?

Konfirmationen är en bekräftelse av dopet, men handlar också om att dela tankar om döden, livets mening, Gud och hur vi ska leva tillsammans. Under konfirmandtiden får vi chansen att prata, diskutera, att vara med om spännande övningar samt film och läger, för att nämna några. 

Oavsett om du tror på Gud eller inte är du välkommen att pröva på att vara konfirmand - du väljer sedan om du vill konfirmeras eller inte. Du behöver inte heller vara döpt för att bli konfirmand, men du måste vara döpt för att konfirmeras. Är du inte döpt kan vi ordna detta under konfirmationstiden. 

alla kan vara med

I Landskrona finns konfirmationsgrupper med olika inriktningar. Har du svårt att hitta rätt eller har du särskilda behov? Oavsett vad det kan vara, kontakta oss så hjälps vi åt att hitta en grupp som passar just dig. Allt som sker under konfirmationstiden är kostnadsfritt! Det finns inte heller något krav på att du måste bo i Landskrona för att delta. 

Samtliga grupper har begränsat antal platser och sista anmälningsdatum är 2 september. Intresseanmälan hittar du här!

 

Lite osäker?

Tillsammans med andra blivande konfirmander bjuder vi in dig till en pizzakväll där du kan träffa konfaledarna, präster, pedagoger och vår ungdomsgrupp. Lär känna nya kompisar och prova på hur det kan vara på en konfirmandträff! Vi avslutar med en gemensam mässa. Du behöver inte ha anmält dig till någon grupp för att delta, kvällen är dessutom helt gratis!

30 augusti 18.30-21.30
Sofia albertina kyrka
Anmäl dig här!

För mer information, kontakta mig!

Veronica Månsson

Veronica Månsson

Församlingspedagog

Andra saker som vi tror att du kan vara intresserad av