Konfirmation - Inte som du tror!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Du behöver inte tycka, se ut eller tro på något speciellt sätt. Hos oss är du välkommen precis som du är.

Vill du prata om livets stora frågor?

Konfirmationen är en bekräftelse av dopet, men handlar också om att dela tankar om döden, livets mening, Gud och hur vi ska leva tillsammans. Under konfirmandtiden får vi chansen att prata, diskutera, att vara med om spännande övningar samt film och läger, för att nämna några. 

Oavsett om du tror på Gud eller inte är du välkommen att pröva på att vara konfirmand - du väljer sedan om du vill konfirmeras eller inte. Du behöver inte heller vara döpt för att bli konfirmand, men du måste vara döpt för att konfirmeras. Är du inte döpt kan vi ordna detta under konfirmationstiden. 

alla kan vara med

I Landskrona finns konfirmationsgrupper med olika inriktningar. Har du svårt att hitta rätt eller har du särskilda behov? Oavsett vad det kan vara, kontakta oss så hjälps vi åt att hitta en grupp som passar just dig. Allt som sker under konfirmationstiden är kostnadsfritt! Det finns inte heller något krav på att du måste bo i Landskrona för att delta. 

Samtliga grupper har begränsat antal platser, sista anmälningsdag hittar du vid informationen om respektive grupp.  Intresseanmälan hittar du här!

 

Pizzakväll - A slice of heaven!

Tillsammans med andra blivande konfirmander bjuder vi in dig till en pizzakväll där du kan träffa konfaledarna, präster, pedagoger och vår ungdomsgrupp.

Sommarkonfirmander

Gillar du att vara aktiv och hitta på saker? Då kan detta vara gruppen för dig!

Stjärngruppen

Gruppen för dig som vill ha ett lite lugnare tempo med tydlig struktur, en liten grupp och med många ledare.

Inte som du tror - festen!

Festen för dig som börjar åttan i höst eller redan är konfirmerad i Landskrona, Häljarp eller Kvistofta församling under 2021/2022! Se bilder från årets fest här!

Andra saker som vi tror att du kan vara intresserad av

Heaven

Vi träffas i Landskrona församlingshem där vi lagar middag och pratar, och ibland åker vi på roadtrip!