Musik och kultur

Här hittar du alla våra konserter och kulturprogram.

Lunchkonserter

ONS. 12.10 I SOFIA ALBERTINA KYRKA
Varje onsdag öppnar Sofia Albertina kyrka upp och bjuder in besökarna till att avnjuta en varm sopplunch med bröd, samt kaffe och kaka. Samtidigt underhåller våra musiker, ibland med gäster. Soppa serveras från 12.35.

Pris: 50kr, vi tar både kontanter och swish
Start 22 januari

DAGENS SOPPA

Januari

En hyllning till Birgit Nilsson
Birgit Nilsson var den skånska bondflickan som blev världsstjärna med sin unika röst. I över 40 år framträdde hon på operor och konserthus världen över. Än idag är Birgit Nilsson ihågkommen som en av de största operasångerskorna genom tiderna – världen över ses hennes röst som oersättlig. Under en kväll hyllas denna världsstjärna med hjälp av operasångarna Åsa Nordgren och Per-Anders Hedlund.
Torbjörn Karlsson ackompanjerar på piano.

LÖR. 25 JAN. 16.00 I SOFIA ALBERTINA KYRKA

Februari

Orgelkonsert
Fredrik Albertsson. Musik av bl a: Buxtehude, Bach, Gigout och Reger.

LÖR. 1 FEB. 16.00 I SOFIA ALBERTINA KYRKA

Upplysningen Sofia Albertina