Kyrkogårdsförvaltningen

Välkommen till våra kyrkogårdar och till kyrkogårdsförvaltningens expedition på Landskrona kyrkogård.

Mycket växtlighet på våra kyrkogårdar!

Sommaren är igång och det växer för fullt på våra kyrkogårdar och begravningsplatser. Våra kyrkogårdsarbetare arbetar intensivt för att sköta om alla gravplatser och göra fint runt om på kyrkogårdarna!

Information om hur du kan nå oss.

Senaste nytt!

Här hittar du senaste informationen som kommer från kyrkogårdsförvaltningen gällande bland annat grav- och växtskötsel

Hjälp med gravskötseln?

Vill du att gravplatsen du ansvarar för ska vara fin och välvårdad men har svårt att själv utföra arbetet? Låt oss hjälpa dig!

Begravning steg för steg

När en nära anhörig gått bort är sorgen den mest närvarande. Samtidigt behöver man ta beslut om en mängd saker kring begravningen. Här följer en stegvis och praktisk hjälp kring de beslut man behöver ta.

Våra kyrkogårdar och begravningsplatser

Kyrkogårdarna ligger i Landskrona, Ottarp, Säby, Vadensjö, Örja, Härslöv och på Ven.

Blanketter

Här hittar du nedladdningsbara blanketter som gäller gravrätt och ansökan av gravanordning