Verksamheter

I Landskrona finns många tillfällen att träffas.

Verksamheter pausade tom. 17 november med eventuell förlängning

På grund av den förhöjda smittspridningen har vi valt att pausa samtliga av våra verksamheter till och med den 17 november, med eventuell förlängning. Under denna tid kommer vi fira gudstjänst utan nattvard, vi ber även er som vill tända ljus att göra detta före eller efter gudstjänst.

Följande alternativa verksamheter erbjuds under tiden de övriga verksamheterna är pausade.

Barnvagnspromenader

Samling vid Kyrkans hus (Artillerigatan 2) 10.00 varje onsdag

Lunchkonsert

Onsdagar 12.10-13.00, endast musik

Pilgrimsvandring

Samling vid Bengt-Hugos Gatukök, Lill-Olas väg 31 Lördag 7 november 9.30-11.30

Vi ber för att detta snart är över och vi ska kunna samlas igen ❤️

I församlingen har vi många mötesplatser för barn och föräldrar.

Något för barn och familj

I församlingen har vi många mötesplatser för barn och föräldrar. Det finns öppna grupper där du själv väljer vilka tillfällen du kan komma och även grupper som kräver anmälan.

alltid svar på sina frågor men vi finns och försöker förstå.

Något för ungdomar

I våra olika grupper finns det tid och någon som vill och kan lyssna. Man får kanske inte alltid svar på sina frågor men vi finns och försöker förstå.

Vore det kul att besöka människor i andra länder? Ta emot gäster här hemma? Samla in pengar till utsatta runt om i världen? Välkommen att vara en del av Internationella gruppen!

Internationellt arbete

Att sjunga i kör och spela musik är glädje och alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet. Prova någon av våra körer eller vår musikundervisning för allt ifrån nybörjare till avancerat.

Körer och musik pausat

Vi erbjuder en rad undervisningspass för förskola och skola.

Skola och kyrka

Vi erbjuder en rad undervisningspass för förskola och skola.

Patienter, närstående och personal på svenska sjukhus har alla sjukhuskyrkans stöd.

Sjukhuskyrkan