Gudstjänster

Varje vecka bjuder vi in till mässa och andakter i någon av våra nio kyrkor och kapell.

Med anledning av Corona / Covid -19

Vi får frågor om hur gudstjänster, konserter och annan verksamhet påverkas av den höga risken för spridning av coronaviruset, som ger sjukdomen covid-19. Klicka här för mer information!

Här hittar du information om samtliga gudstjänster som vi erbjuder. Längst ner finns vår kalender där du hittar tid, plats och datum för respektive gudstjänst.

Gudstjänster för alla

Högmässa

Vår traditionella huvudgudstjänst i gestaltas med rymd och musik! Barnens lekhörna och kyrkkaffe.

När: Söndagar 10.00

Sinnesromässa

Sinnesromässan är en stilla mässa, vi skriver böner, njuter av skön musik och ger utrymme för tystnaden. Oavsett var du är i livet, hur du känner dig, vad du tror på eller inte tror på så är du varmt välkommen. Vi prövar oss fram under hösten så kom och var med och hjälp oss bygga vår mässa.

Vill du hjälpa till och bygga mässan? Kontakta Charlotte Winther eller Marie Branting

När: Torsdagar 18.00

Tillsammansmässan

En mässa på många språk. Kvällen börjar kl 17.00 med samtal om tro på lätt svenska och kl 18.30 är det Tillsammans. Efteråt serveras enkelt fika.

När: Vissa söndagar (datum varierar, se kalender nedan)
Plats: S:t Johannes kyrka

Mässa/Gudstjänst på Ven

En omfamnande gudstjänst där glädje, sorg, och hopp får ta plats. En gudstjänst om livet helt enkelt.

När: Datum varierar, se kalender nedan
Plats: S:t Ibbs kyrka

Gudstjänst på Landet

En gudstjänst om att få vara tillsammans.

När: Söndagar ojämna veckor (tid varierar, se kalender nedan)
Plats: Härslövs eller Ottarps kyrka

Gudtjänst för barn och familj

Skepp O-hoj

Kom och spendera förmiddagen med oss! Vart vi styr vår skuta är det fantastin som sätter gränser för! Vi ses där landkrabbor!

När: Vissa söndagar 11.00 (datum varierar, se kalender nedan)
Plats: Borstahusens kapell

Gudstjänst för ungdomar

Halvniomässa

En enkel mässa utformad av ungdomar. Musiken får stor plats.

När: En fredag i månaden 20.30 (datum varierar, se kalender nedan)

Digital andakt

Varje söndag publiceras en kortare digital andakt på vår hemsida samt vår Facebooksida ”Svenska kyrkan i Landskrona”

andra saker som vi tror att du kan vara intresserad av