Gudstjänster

Varje vecka bjuder vi in till mässa och andakter i någon av våra nio kyrkor och kapell.

Gudstjänster för alla

Högmässa

Vår traditionella huvudgudstjänst i gestaltas med rymd och musik! Barnens lekhörna och kyrkkaffe.

När: Söndagar 10.00
Plats: Sofia Albertina kyrka

Sinnesromässa

Sinnesromässan är en stilla mässa, vi skriver böner, njuter av skön musik och ger utrymme för tystnaden. Oavsett var du är i livet, hur du känner dig, vad du tror på eller inte tror på så är du varmt välkommen.

Fika serveras från 17.30

Vill du hjälpa till och bygga mässan? Kontakta Charlotte Winther eller Marie Branting

När: Torsdagar 18.00 (Obs! Sista för terminen 9 juni. Uppstart för hösten 25 augusti.)
Plats: Sofia Albertina kyrka

Tillsammansmässan

Tillsammans är en kväll med låga trösklar. På bibelsamtalet läser vi texten på flera språk, funderar över vad den säger om våra liv och vad den betyder, efter samtalet skapar vi mässan tillsammans.

När: Vissa söndagar (datum varierar, se kalender ovan)
Plats: S:t Johannes kyrka eller Kyrkans hus (se kalender ovan)

Mässa/Gudstjänst på Ven

En omfamnande gudstjänst där glädje, sorg, och hopp får ta plats. En gudstjänst om livet helt enkelt.

När: Datum varierar, se kalender nedan
Plats: S:t Ibbs kyrka

Gudstjänst på Landet

En gudstjänst om att få vara tillsammans.

När: Söndagar ojämna veckor (tid varierar, se kalender ovan)
Plats: Härslövs eller Ottarps kyrka

Gudtjänst för barn och familj

Skepp O-hoj

Kom och spendera förmiddagen med oss! Vart vi styr vår skuta är det fantastin som sätter gränser för! Vi ses där landkrabbor!

När: Vissa söndagar 11.00 (datum varierar, se kalender ovan)
Plats: Borstahusens kapell

Hav och ljus

Barnkörerna Colours och Ljuset medverkar.

När: Vissa söndagar 11.00 (datum varierar, se kalender ovan)
Plats: Borstahusens kapell

Digital andakt

Varje söndag publiceras en kortare digital andakt på vår hemsida samt vår Facebooksida ”Svenska kyrkan i Landskrona”

Andra saker som vi tror att du kan vara intresserad av:

Öppettider för kyrkor och kapell

Här hittar du både öppettider, adresser och hur man enklast tar sig till vår kyrkor och kapell med kollektivtrafik.

Musik och kultur

Här hittar du alla våra konserter och kulturprogram.

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns alltid en plats för dig.