FÖRSKOLEGRUPP

Anmälan till alla aktiviteter sker till vår församlingsexpedition på 0418- 574 00
Expeditionen är öppen helgfria vardagar 10.00-12.00 och 13.00-15.00.

Det går också bra att skicka mejl till landskrona.expeditionen@svenskakyrkan.se

Påskvandring

Sofia Albertina kyrka
Tid ca.40min

Påsken är kyrkans största helg. Vi vill därför bjuda in förskoleklasser och förskolegrupper att besöka vår kyrka Sofia Albertina  för att få ta del berättelsen om påsken. Det blir en vandring i påskens landskap där vi berättar om varför vi kristna firar påsk. Det finns möjlighet att få stöd via TAKK, meddela vid anmälan i så fall!

Koppling till läroplan

Frågor? Kontakta vår församlingspedagog Tobias Broddéne eller präst Malin Pihlgren Nylander.

Julkrubbevisning

Sofia Albertina kyrka
Tid ca.40min

Under adventstiden bjuder vi förskoleklasser i Landskrona för att besöka vår julkrubba. Vid visningen får barnen höra berättelsen om när Jesus föddes och varför kristna firar jul.

Kontakta oss i god tid eftersom det är många grupper som skall bokas in. Det finns möjlighet att få stöd via TAKK, meddela vid anmälan.

Koppling till läroplan

Vill du anmäla din klass? Kontakta oss!

Landskrona församling Expedition

Expedition