Påskvandring

Sofia Albertina kyrka, 1 april - 12 april
Tid ca.40min

Påsken är kyrkans största helg. Vi minns att Jesus dog och uppstod för vår skull, för alla människors skull. Vi firar segern över döden och kärlekens vinst.

Vi vill därför bjuda in förskoleklasser och förskolegrupper upp till årskurs tre att besöka vår kyrka Sofia Albertina för att få ta del berättelsen om påsken. Det blir en vandring i påskens landskap där vi berättar om varför vi kristna firar påsk.

Koppling till läroplan

Frågor? Kontakta vår församlingspedagog Helena Eriksson

Julkrubbevisning

Landskrona församlingshem, 3 december - 14 december
Tid ca.40min

Under adventstiden bjuder vi förskolegrupper i Landskrona för att besöka Borstahusens kapell och vår julkrubba. Vid visningen får barnen höra berättelsen om när Jesus föddes och varför kristna firar jul.

Visningen av julkrubban inleds den 27:e november och pågår till den 15:e december. Kontakta oss i god tid eftersom det är många grupper som skall bokas in. Gemensamt försöker vi finna en tid som passar. Det finns möjlighet att få stöd via TAKK, meddela vid anmälan.

Koppling till läroplan

Frågor? Kontakta vår församlingspedagog Helena Eriksson

Vill du anmäla din klass? Kontakta oss!

Landskrona församling Expedition

Expedition