Borstahusens öppna träffar

Vi inleder med andakt kl 14 i Borstahusens kapell, dricker kaffe och därefter lyssnar vi på ett föredrag eller musikunderhållning. Alla är hjärtligt välkomna!

Vi träffas:

Tisdag 26 februari kl.14
Församlingens nya präst Lotta Fång ger oss ”Här är mitt liv”

Tisdag 12 mars kl.14
Anita Ewald kommer till oss, sjunger och spelar

Tisdag 26 mars kl.14
Gunnel Ståhl berättar och visar bilder från en cykeltur i Indien och Vietnam

Tisdag 9 april kl.14
Det blir en liten överraskning! Denna gången tar vi upp bokningar till vårens utfärd den 14 maj.

Tisdag 23 april kl.14
Göran Elnegård; den glade musikern, kommer till oss! Sång och musik i massor utlovas!

Tisdag  14 maj
utfärd

HITTA HIT

Kapellet är beläget på hörnan vid Övre gatan och Norra Fiskehamnsgatan
Adress: Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan)
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar vid hållplats Landskrona N Fiskehamnsgatan ca. 2 min från kapellet.

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV