Borstahusens öppna träffar

Vi inleder med andakt kl 14 i Borstahusens kapell, dricker kaffe och därefter lyssnar vi på ett föredrag eller musikunderhållning. Alla är hjärtligt välkomna!

Vi träffas:

Tisdag 10 december 14.00
Traditionell julavslutning med Fredrik Albertsson

Tisdag 14 januari 14.00
Några i församlingens kulturgrupp har på egen bekostnad besökt Istanbul. Per Johansson och Claes-Arne Olsson medvekrar och ger oss minnebilder från denna resa.

Tisdag 28 januari 14.00
Församlingens präst Malin Pihlgren Nylander berättar och visar bilder från de heliga platserna.

Tisdag 11 februari 14.00
Thomas Bengtsson och Marianne Ivarsson från Filborna församling bjude ross på egen musik. De framför detta och berättar hur musiken kommit till och vad den betyder för dem.

Tisdag 25 februari 14.00
Hemlig gäst...

HITTA HIT

Kapellet är beläget på hörnan vid Övre gatan och Norra Fiskehamnsgatan
Adress: Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan)
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar vid hållplats Landskrona N Fiskehamnsgatan ca. 2 min från kapellet.

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV