Mansgruppen

För män i alla åldrar som vill dela samtal, samvaro och fika.

Mansgruppen är samtalsgrupp för män i Landskrona.Vi samtalar över bestämda ämnen och fikar tillsammans. Allt som sägs stannar inom gruppen. Vi välkomnar olika perspektiv på tradition och tro.

Vid bestämda tillfällen

Landskrona församlingshem kl.14.00- 15.30
Start 13 februari

Vi startar upp vårt första möte den 13 februari där vi går igenom de olika förväntningarna på gruppen, samt bestämmer tider för senare träffar. Varmt välkommen!

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

För mer information, kontakta mig!

Landskrona församling Expedition

Expedition