SamLA kvinnor

Vi vill samla kvinnor från alla kulturer, traditioner och religioner till en mötesplats där vi kan få nya vänner. | We are offering a meeting place where women from different cultures, traditions and religions can make new friends.

Start 31 januari 2020

En öppen mötesplats för kvinnor med olika kulturer, traditioner och religioner. Varje fredag har sitt eget tema där vi fikar, pratar och lär känna varandra. Små barn är välkomna att följa med. Allt är gratis!

An open meeting place for women from different cultures, traditions and religions. Small children are welcome to follow. Everything is free!

FREDAGAR | Fridays

Johannesgården, 9.00–11.00

HITTA HIT

Adress: Kapellvägen 26, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar på hållplats Kapellvägen ca. 3 minuter gångväg från lokalen.

SPRÅKCAFÉ FÖR KVINNOR

FREDAGAR | FRIDAYS
Johannesgården, 11.15-13.15

Välkommen att lära dig svenska tillsammans med andra. Vi lär oss att prata, läsa och skriva på svenska tillsammans. För att vara med på språkcafé måste du först komma till SamLA. Välkommen!

Welcome to learn Swedish together with others. We learn to speak, read and write in Swedish together. To join the language cafe, you must first come to SamLA.

För mer information, kontakta oss!

Therese Latif

Malin Pihlgren Nylander