SamLA kvinnor

Vi vill samla kvinnor från alla kulturer, traditioner och religioner till en mötesplats där vi kan få nya vänner. | We are offering a meeting place where women from different cultures, traditions and religions can make new friends.

En öppen mötesplats för kvinnor med olika kulturer, traditioner och religioner. Varje fredag har sitt eget tema där vi fikar, pratar och lär känna varandra. Små barn är välkomna att följa med. Allt är gratis!

An open meeting place for women from different cultures, traditions and religions. Small children are welcome to follow. Everything is free!

FREDAGAR | Fridays

Landskrona församlingshem, start 1 februari
kl 9.00–11.00

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

SPRÅKCAFÉ FÖR KVINNOR

FREDAGAR | FRIDAYS
Landskrona församlingshem
kl.11.15-13.15

Välkommen att lära dig svenska tillsammans med andra. Vi lär oss att prata, läsa och skriva på svenska tillsammans. För att vara med på språkcafé måste du först komma till SamLA. Välkommen!

Welcome to learn Swedish together with others. We learn to speak, read and write in Swedish together. To join the language cafe, you must first come to SamLA.

För mer information, kontakta oss!

Therese Latif

Malin Pihlgren Nylander