Selma till kaffet

Selma Lagerlöf är tillbaka i Sofia Albertina!

Verksamhetsstart

Från den 9 febuari 2022 slopas de restriktioner som tidigare har gällt. Våra verksamheterna startar därför upp igen och kommer då att återgå till det normala utan begräsningar för antalet medverkade.

Mer information gällande Corona/Covid-19 hittar du här!

Det var i Landskrona som författaren Selma Lagerlöf fann sin författarröst. Något som mynnade ut i ett antal romaner men också noveller. Nu välkomnar vi henne till Landskrona igen genom att varje onsdag låta några av våra ideella medarbetare läsa upp en favoritnovell som de själva valt.

Vi får lyssna till Lene-Marie Andersson, Ulf Hofvendahl, Sonja Miiros och Kerstin Zirnig när de läser valda stycken av/om Selma. Noveller, biografier eller utdrag ur större verk – kom och drick te med oss och samtala kring kvällens text.

Onsdagar ojämna veckor 18.00 i Sofia Albertina kyrka

Kostnadsfritt, ingen anmälan krävs

Start 16 februari

Adress:  Kungsgatan 9, Landskrona
Kollektivtrafik: Regionsbuss 1, 3 och 5 stannar på hållplats Sofia Albertina Kyrka utanför kyrkan.