Foto: sommarkonfirmanderna

Ungdomshäng

Vi träffas i Landskrona församlingshem där vi lagar middag och pratar, och ibland åker vi på roadtrip!

Ungdomskvällen är ett öppet ställe för alla ungdomar som vill träffa andra unga, spela spel, hänga, eller prata om livets stora och små frågor. Ungdomskvällen är öppen, ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp!

När: Tisdagar 17.00-20.00
Mat: 17.30-18.00
Var: Kyrkans hus i källaren.

Efter maten kan man välja om man vill vara med på planerad aktivitet eller stanna och göra något annat. Planerad aktivitet kan vara ungdomskör, utflykt eller en föreläsning.

Halvniomässa

En mässa för och av ungdomar - enkel och fylld med musik! Ungdomarna i Heaven utformar mässan själva med hjälp av ledare. Ungdomsgruppen samlas kl.18:00 inför alla 20:30 mässor för att förbereda samt för att äta tillsammans.

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg.

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV

Ungdomsrådet

Var med och gör skillnad i Landskrona!