Foto: sommarkonfirmanderna

Heaven

Vi träffas i Landskrona församlingshem där vi lagar middag och pratar, och ibland åker vi på roadtrip!

Landskrona församling ungdomsgrupp Heaven välkomnar alla ungdomar efter deras konfirmandtid.

I Heaven är du välkommen precis som du är. Temat för denna termin är skapelsen.

När vi träffas på ”hemmaplan” gör vi det i församlingshemmet på Artillerigatan 2 i källarens nya lokaler. Heaven innebär ingen kostnad för er. På våra träffar äter vi mat, är kreativa tillsammans och pratar om allt mellan himmel och jord. Ibland träffar vi andra ungdomsgrupper från andra församlingar och hittar på något tillsammans.

TISDAGAR 17.30-20.00 KÄLLARE I KYRKANS HUs

Halvniomässa

En mässa för och av ungdomar - enkel och fylld med musik! Ungdomarna i Heaven utformar mässan själva med hjälp av ledare. Ungdomsgruppen samlas kl.18:00 inför alla 20:30 mässor för att förbereda samt för att äta tillsammans.

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg.

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV

Ungdomsrådet

Var med och gör skillnad i Landskrona!