HeaVen

Vi träffas jämna fredagar i månaden, ibland är vi i Borstahusen där vi lagar middag och pratar, och ibland åker vi på roadtrip!

TORSDAGAR 18.00-21.00 I BORSTAHUSENS KAPELL

Landskrona församling ungdomsgrupp Heaven välkomnar nya som gamla till våra träffar. Temat för denna termin är skapelsen/ hållbarhet.

När vi träffas på ”hemmaplan” gör vi det i Borstahusens samlingslokal. Heaven innebär ingen kostnad för er. På våra träffar lagar vi mat, pratar och sjunger!
Ingen föranmälan krävs.

Förutom våra vanliga träffar om torsdagar kommer vi även träffa andra ungdomar i andra församlingar någon gång per termin. Under hösten 2019 kommer vi träffas den 8 oktober i Felestad mellan 13.00-16.00 och den 18 oktober i Löddeköpinge med ev. övernattning till den 19 oktober.

Halvniomässa

Fredag 11 oktober 18.00-21.00 (Mässan början 20.30) i sofia albertina kyrka
Fredag 29 november 18.00-21.00 (Mässan början 20.30) i sofia albertina kyrka

En mässa för och av ungdomar - enkel och fylld med musik! Ungdomarna i Heaven utformar mässan själva med hjälp av ledare. Ungdomsgruppen samlas kl.18:00 inför alla 20:30 mässor för att förbereda samt för att äta tillsammans.

HITTA HIT

Kapellet är beläget på hörnan vid Övre gatan och Norra Fiskehamnsgatan
Adress: Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan)
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar vid hållplats Landskrona N Fiskehamnsgatan ca. 2 min från kapellet.

För mer information, kontakta mig!

Veronica Månsson

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV