Heaven

Vi träffas i Borstahusen där vi lagar middag och pratar, och ibland åker vi på roadtrip!

Med anledning av Corona / Covid -19

Vi får frågor om hur gudstjänster, konserter och annan verksamhet påverkas av den höga risken för spridning av coronaviruset, som ger sjukdomen covid-19. Klicka här för mer information!

Start 8 september 2020

Tisdagar 18.00-21.00 I församlingshemmet på Artillerigatan 2

Landskrona församling ungdomsgrupp Heaven välkomnar nya som gamla till våra träffar. Ingen föranmälan krävs.

I Heaven är du välkommen precis som du är. Temat för denna termin är samhörighet.

När vi träffas på ”hemmaplan” gör vi det i församlingshemmet på Artillerigatan 2 i källarens nya lokaler. Heaven innebär ingen kostnad för er. På våra träffar lagar vi mat, pratar om allt mellan himmel och jord.
Ibland träffar vi andra ungdomsgrupper från andra församlingar och hittar på något tillsammans.

2021 planerar vi även en utlandsresa. Vart är ännu inte planerat.

Halvniomässa

En mässa för och av ungdomar - enkel och fylld med musik! Ungdomarna i Heaven utformar mässan själva med hjälp av ledare. Ungdomsgruppen samlas kl.18:00 inför alla 20:30 mässor för att förbereda samt för att äta tillsammans.

Höstens halvniomässor

HITTA HIT

Kapellet är beläget på hörnan vid Övre gatan och Norra Fiskehamnsgatan
Adress: Övre gatan 104 (med ingång från Norra Fiskehamnsgatan)
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar vid hållplats Landskrona N Fiskehamnsgatan ca. 2 min från kapellet.

För mer information, kontakta mig!

Veronica Månsson

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV