Heaven

Vi träffas i Landskrona församlingshem där vi lagar middag och pratar, och ibland åker vi på roadtrip!

Med anledning av Corona / Covid -19

Vi får frågor om hur gudstjänster, konserter och annan verksamhet påverkas av den höga risken för spridning av coronaviruset, som ger sjukdomen covid-19. Klicka här för mer information!

Start 8 september 2020

Landskrona församling ungdomsgrupp Heaven välkomnar nya som gamla till våra träffar. Ingen föranmälan krävs.

I Heaven är du välkommen precis som du är. Temat för denna termin är samhörighet.

När vi träffas på ”hemmaplan” gör vi det i församlingshemmet på Artillerigatan 2 i källarens nya lokaler. Heaven innebär ingen kostnad för er. På våra träffar lagar vi mat, pratar om allt mellan himmel och jord. Ibland träffar vi andra ungdomsgrupper från andra församlingar och hittar på något tillsammans.

TISDAGAR 18.00-20.00 I FÖRSAMLINGSHEMMET PÅ ARTILLERIGATAN 2

Halvniomässa

En mässa för och av ungdomar - enkel och fylld med musik! Ungdomarna i Heaven utformar mässan själva med hjälp av ledare. Ungdomsgruppen samlas kl.18:00 inför alla 20:30 mässor för att förbereda samt för att äta tillsammans.

Höstens halvniomässor

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg från församlingshemmet.

För mer information, kontakta mig!

Veronica Månsson

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV