Om oss

Här hittar du kontaktuppgifter och fakta kring Kyrkogårdsförvaltningens arbete och uppdrag. Här hittar du också lediga jobb och information om begravningsavgiften.

LANDSKRONA KYRKOGÅRDSFÖRVALTNING

Expeditionen: 0418-574 50, helgfria vardagar kl.10–12 och kl.13–15
Besöksadress: Kapellvägen 26, 261 39 Landskrona
Besökstider: Helgfria vardagar kl.10–12 eller efter överenskommelse.
Postadress: Landskrona kyrkogårdsförvaltning, Box 364, 261 23 Landskrona
E-postlandskrona.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se

Just nu har vi följande tjänster tillgängliga

Ekonomiskt bistånd

Från Landskrona stad i samband med begravning.

Kyrkogårdsförvaltningen informerar

Vattnet är påkopplat för säsongen

Publicerad:

Mycket höstlöv på kyrkogården?

Publicerad:

Ny kyrkogårdschef i Landskrona!

Publicerad:

Den 28 juni påbörjade Johan Timgren tjänsten som kyrkogårdschef i Landskrona församlings kyrkogårdsförvaltning. Johan kommer senast från Helsingborgs kyrkogårdsförvaltning där han har arbetat de senaste fem åren som vice kyrkogårdsmästare, arbetschef samt driftchef.

Eldningsförbud

Publicerad:

Kyrkogårdsförvaltningen vill uppmärksamma våra kyrkogårdsbesökare på att kommunens bestämmelser om eldningsförbud gäller också på kyrkogårdarna. När det är eldningsförbud, det vill säga då öppen eld inte får förekomma, är det inte heller tillåtet att tända ljus på kyrkogården.