Kören Rediviva

Kören Rediviva är en blandad, fyrstämmig seniorkör. Vi sjunger visor och klassiskt såväl som sakral musik och medverkar i församlingens gudstjänster samt har två egna konserter varje år. Till Rediviva är man välkommen både som van körsångare och som ny och nyfiken på hur det är att sjunga i kör. Vi repeterar på torsdagar kl. 15.30-17.00 på församlingshemmet men redan kl. 15.00 serveras kaffe och vi träffas för en trevlig pratstund innan vi börjar sjunga. Nya sångare är varmt välkomna och det går även bra att kontakta körledare Karolina för mer information.

Torsdagar

Landskrona församlingshem, kl.15.00 -17.00
Anmälan krävs.

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

För mer information och anmälan, kontakta mig!

Karolina Kempe, 073-972 57 84

Det går också bra att göra din anmälan i formuläret nedan!

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV