Sofia Albertina Gosskör

En kör för sjungande killar mellan 7-12 år!

SOFIA ALBERTINA gossKÖR

Att sjunga i gosskör ger unika musikerfarenheter och man får kompisar för livet. I körlaget utvecklas man som musikant och människa. Varje vecka är en resa i en tidsmaskin – från medeltida klostersång via Bach och Mozart till helt nyskriven musik!

hur går man med i kören?

Du söker till kören genom audition, då du träffar körledaren Dag Videke,
för en utvecklande minisånglektion med tid för samtal och att ställa frågor.

Du som blir antagen till kören får vara med under en prova-på-månad innan du bestämmer dig för om du vill bli ordinarie korist.

Onsdagar

Landskrona församlingshem, kl.16.30- 17.30

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik:
Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

För mer information och anmälan, kontakta mig!

Dag Videke

Organist, Musiker

Det går också bra att göra din anmälan i formuläret nedan!

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV