Sofia Albertina vokalensemble

En kör för den som vill satsa lite mer

Damkör

Sofia Albertina Vokalensemble är en flerstämmig damkör. På repertoaren står körmusik från tidig medeltid till helt nyskrivna verk. Under hösten kommer kören förstärkas med herrstämmor då Requiem av Maurice Duruflé  skall framföras söndagen efter alla helgons dag.

Tisdagar

Sofia Albertina kyrka, kl.18.30 - 21.30
Anmälan för audition krävs.

Herrkör

Sofia Albertina vokalensembles Herrkör. Från och med hösten startar vi en manskör i Landskrona församling. Kören kommer att sjunga musik från medeltid till nutida musik, men med en viss tyngd på äldre tiders vokalmusik. Sofia Albertina Vokalensembles Herrkör kommer också då och då sjunga tillsammans med Sofia Albertina Vokalensembles Damkör då körsånger för blandad kör skall framföras. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Vissa lördagar

Sofia Albertina kyrka
Anmälan för audition krävs.

HITTA HIT

Adress: Kungsgatan 9, Landskrona
Kollektivtrafik: Regionsbuss 1, 3 och 5 stannar på hållplats Sofia Albertina Kyrka utanför kyrkan.

För mer information och anmälan, kontakta mig!

Dag Videke

Organist, Musiker

Det går också bra att göra din anmälan i formuläret nedan!

Välj vilken kör du är intresserad av

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV