Härslövs mellankör åk 3-6

Kom och sjung med oss!

Tycker du om att sjunga och vill sjunga tillsammans med andra?
Att sjunga i kör är bra för hela kroppen.

I juniorkören utvecklar vi körsången och börjar jobba med att sjunga i stämmor och provar olika typer av musik så som pop, visa, klassiskt och gospel. Kören medverkar vid gudstjänster, gör julspel och sätter upp musikaler tillsammans med församlingens andra barnkörer. Vi övar i Härslövs församlingshem och kören ligger i anslutning till den öppna verksamheten.

tisdagar

Härslövs församlingshem, kl.15.30-16.15
Anmälan krävs.

HITTA HIT

Adress: Aspavägen 22, Härslöv
Kollektivtrafik: Regionsbuss 260 stannar på hållplats Härslöv Mejerivägen ca.8 min från kyrkan och församlingshemmet.

För mer information och anmälan, kontakta mig!

Emma Viberg

Kantor, Musiker