Barnkören Ljuset 6-9år

Du som tycker om att sjunga, kom och sjung med!

Tycker du om att sjunga och vill sjunga tillsammans med andra?
Att sjunga i kör är bra för hela kroppen. Med rörelser och fantasi lär vi oss grunderna i körsång. Här får man möjlighet att uttrycka sig musikaliskt. Kören medverkar vid gudstjänster, gör luciatåg och sätter upp musikaler tillsammans med församlingens andra barnkörer. Vi övar själva men också tillsammans med juniorkören colours.

Torsdagar

Landskrona församlingshem, kl.16.15- 16.55
Anmälan krävs.

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

Du kan också göra din anmälan i formuläret nedan!

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV