Koinonia Gospel

Torsdagar

Landskrona församlingshem, kl.19-21

Koinonia Gospel är en blandad kör och består av sångare i alla åldrar, nybörjare såväl som körveteraner, erfarna gospelsångare och de som precis upptäckt hur fantastiskt roligt det är att sjunga just gospel. Vi sjunger en varierad gospelrepertoar uppblandad med pop, visa och någon klassisk körsång då och då. All inlärning sker på gehör (alltså utan noter) i enlighet med gospeltraditionen. Kören medverkar främst i församlingens gudstjänster, men gör även en och annan gospelkonsert.

Vi repeterar på torsdagar kl.19-21 i församlingshemmet. Nya sångare är hjärtligt välkomna. Kontakta körledaren för mer information eller fyll i formuläret nedan!