Koinonia Gospel

Med anledning av Corona / Covid -19

Vi får frågor om hur gudstjänster, konserter och annan verksamhet påverkas av den höga risken för spridning av coronaviruset, som ger sjukdomen covid-19. Klicka här för mer information!

Start 3 september

Torsdagar 19.00-21.00 i Landskrona församlingshem

Koinonia Gospel är en blandad kör och består av sångare i alla åldrar, nybörjare såväl som körveteraner, erfarna gospelsångare och de som precis upptäckt hur fantastiskt roligt det är att sjunga just gospel. Vi sjunger en varierad gospelrepertoar uppblandad med pop, visa och någon klassisk körsång då och då. All inlärning sker på gehör (alltså utan noter) i enlighet med gospeltraditionen. Kören medverkar främst i församlingens gudstjänster, men gör även en och annan gospelkonsert.

Vi repeterar på torsdagar kl.19-21 i S:t Johannes kyrka. Nya sångare är hjärtligt välkomna. Kontakta körledaren för mer information eller fyll i formuläret nedan!

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2, 3 och 5 stannar på hållplats Säbygatan ca. 3 minuter gångväg från församlingshemmet.

Bengt Wittje

Organist, Musiker