Foto: Jonas Dahlin

S:t Jakobs kapell

S:t Jakobs kapell finns i samma byggnad som S:t Johannes kyrka

BEGRÄNSNING VID 50 PERSONER

Från och med söndag 29 mars förbjuder regeringen allmänna och offentliga sammankomster som samlar fler än 50 personer. I Landskrona församlings kyrkor firar vi gudstjänst som planerat, men anpassar antalet medverkade till storleken på respektive kyrka.

Observera att dop, vigsel och begravning är gudstjänster och räknas därför som offentliga sammankomster.

Max 15 personer, plus personal

S:t Jakobs kapell
Kapell Ankaret

Max 30 personer, plus personal

Borstahusens kapell

Max 45 personer, plus personal

Sofia Albertina kyrka
S:t Johannes kyrka
S:t Ibbs kyrka (sittande, 10 personer vid rundvandring)
Härslövs kyrka
Ottarps kyrka

ÖPPETTIDER FÖR KApellet

Kapellet fungerar som begravningskapell - både för begravningar i Svenska kyrkans ordning och borgerliga begravningar. Vänlig kontakta vår expedition på 0418 -574 00 om du önskar besöka kyrkan utanför förättningarna.

HITTA HIT

Adress: Kapellvägen 2, 261 39 Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 5 stannar på hållplats Kapellvägen ca. 2 minuter gångväg från kapellet. Kapellet finns i anslutning till församlingens krematorium.

Praktisk information om kapellet

Plats i kyrkbänkarna: ca 40-45 sittande
Möjlighet till utsmyckning: om man så vill
Tillgänglighetsanpassning:  god