Vadensjö kyrka

Vadensjö kyrka är högt belägen med vidunderlig utsikt över det skånska jordbrukslandskapet.

I söder syns Landskronas profil, och man kan också skymta Öresundsbron.

Kyrkan är ursprungligen från 1100-talet av romansk typ, men fick sitt nuvarande utseende vid en omfattande renovering på 1850-talet.

Samtidigt fick kyrkogården sin utformning med den för Skåne så vanliga kvartersindelningen av lågt klippta buxbomshäckar.

ÖPPETTIDER FÖR KYRKAN

Kyrkan håller öppet från pingst till tacksägelsedagen. Vänlig kontakta vår expedition på 0418 -574 00 om du önskar besöka kyrkan utanför gudstjänsterna.

VIRITUELLT KYRKOBESÖK

Ska du planera dop, vigsel eller begravning? Eller är du bara nyfiken på hur kyrkan ser ut inuti?

Här kan få ett smakprov på hur kyrkan ser ut. Längst upp i fönstret som öppnar sig väljer du vilken eller vilka kyrkor du vill bekanta dig med.

HITTA HIT

Adress: Vadensjövägen 237, Landskrona
Kollektivtrafik: Regionsbuss 260 stannar på hållplats Arrarp ca. 30 minuter gångväg från kyrkan.

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV