Säby kyrka

"Gån in i Herrans portar med tackande, uti hans gårdar med lovande, tacker honom, lover hans namn”.

Så lyder inskriptionen på Säby kyrkas enda klocka.

Kyrkan är en vacker och enkel medeltida byggnad som med nöd och näppe klarade sig igenom skånska kriget på 1670-talet.

ÖPPETTIDER FÖR KYRKAN

Kyrkan håller öppet från pingst till tacksägelsedagen . Vänlig kontakta vår expedition på 0418 -574 00 om du önskar besöka kyrkan utanför gudstjänsterna.

VIRITUELLT KYRKOBESÖK

Ska du planera dop, vigsel eller begravning? Eller är du bara nyfiken på hur kyrkan ser ut inuti?

Här kan få ett smakprov på hur kyrkan ser ut. Längst upp i fönstret som öppnar sig väljer du vilken eller vilka kyrkor du vill bekanta dig med.

HITTA HIT

Adress: Säby kyrkväg 195, Landskrona
Kollektivtrafik: Regionsbuss 260 stannar på hållplats Säby kyrkväg vid kyrkan.
Kyrktaxi: Till våra gudstjänster går det att beställa kyrktaxi fr.om. lördag kl.8 till söndag kl.8.30 på 0418- 180 200. Uppge kundnummer som går att få från vår personal eller från vår expedition på 0418 - 574 00.

ANDRA SAKER SOM VI TROR ATT DU KAN VARA INTRESSERAD AV