Boka dop eller bröllop

Välkommen att fira livets gåvor i vår församling

Välkommen att boka dop eller vigsel hos oss!

  • Välj kyrka och/eller datum för att få upp lediga tider i kalendern. Syns inga tider ett visst datum beror det på att tiden redan är bokad. Det går att boka dop eller vigsel via webben senast två veckor före doptillfället.
  • Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Vill du att fler ska döpas samma tid, till exempel syskon/kusin; fyll i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.
  • Det finns möjlighet att låna dopklänning och detta skrivs då in i önskemålsrutan.
  • När din bokningsförfrågan skickats till oss gör vi en avstämning och återkommer till dig snarast. Är allt i sin ordning får du en bokningsbekräftelse på den angivna mejladressen från oss. Då vet du att bokningen är färdig så du kan skicka ut inbjudningar.
  • Om du inte hittar en tid som passar, vill ha dopet eller vigseln i en annan kyrka/plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per telefon eller mejl.

Dop

"Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla till lärjungar: döp dem i Fadern, Sonen och den helige Andens namn och lär dem hålla alla de bud jag har gett er. Och jag ska vara med er alla dagar till tidens slut" (Matt 28:18–20)

Bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka. Och så får ni tips om ett och annat att tänka på.

Kyrkor och kapell

Svenska kyrkan är en av Sveriges största kulturbärare. Här hittar du alla kyrkor och kapell som ingår i Landskrona församling.