Diakonimottagning/Help center

Måndagar och onsdagar 10.00–11.45, helgfria dagar. Öppen mottagning.

Diakonimottagning

Måndagar och onsdagar 10.00–11.45, helgfria dagar.
Öppen mottagning utan tidsbokning för samtal om livet, råd, stöd och samhällsinformation. Det går också bra att kontakta oss vid andra tider, lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar så ringer vi upp så snart vi kan.

Mondays and Wednesdays 10.00–11.45. Closed during holidays.
Open reception for conversations about life, advice, support and community information. You may also contact us at other times, please leave a message if we do not answer and we will get back to you as soon as possible.

Hitta hit/Find us

Adress/Address: Artillerigatan 4, Landskrona
Kollektivtrafik/Public transport: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från mottagningen./ Bus nr 2,3 and 5 stops at ”Artillerigatan”, about 4min from reception.

Våra diakoner

Cheryl French