Årskurs 7–9

ÅRSKURS 7-9

Anmälan till alla aktiviteter sker till vår församlingsexpedition på 0418- 574 00
Expeditionen är öppen helgfria vardagar 10.00-12.00 och 13.00-15.00.

Det går också bra att skicka mejl till landskrona.expeditionen@svenskakyrkan.se

OBS! Anmälan till Studiebesök, klassrumsbesök samt ”Samtal om döden och livet” görs till ansvarig församlingspedagog eller präst. Kontaktuppgifter finns längre ner.

STUDIEBESÖK I KYRKAN

Sofia Albertina kyrka
Tid ca.60 min

Välkommen till kyrkan för en guidad visning i vår kyrka där vi pratar om allt som finns i kyrkan. Vi anpassar gärna vår visning utifrån era önskemål och behov.
Det finns möjlighet att få stöd via TAKK, meddela vid anmälan.

Frågor och anmälan
Kontakta vår församlingspedagog Tobias Broddéne eller präst Malin Pihlgren Nylander.

SAMTAL OM DÖDEN OCH LIVET

Anpassad plats och tid

Under tiden före allhelgona finns det möjlighet att boka in samtal eller en upplevelsevandring om döden och livets stora frågor.
Det finns möjlighet att få stöd via TAKK, meddela vid anmälan.

KLASSRUMSBESÖK

Anpassad plats och tid
Vi kommer gärna ut till er och håller ett lektionspass kring något tema