Presskontakt

Här hittar du våra pressmeddelanden, nyheter samt kontakt till vår kommunikatör.

Har du frågor om vår verksamhet? Kontakta någon av oss!

Pressmeddelande 2021

Ny kyrkogårdschef i Landskrona!

Publicerad:

Den 28 juni påbörjade Johan Timgren tjänsten som kyrkogårdschef i Landskrona församlings kyrkogårdsförvaltning. Johan kommer senast från Helsingborgs kyrkogårdsförvaltning där han har arbetat de senaste fem åren som vice kyrkogårdsmästare, arbetschef samt driftchef.

Nyheter från Kyrkogårdsförvaltningen

Vattnet är påkopplat för säsongen

Publicerad:

Mycket höstlöv på kyrkogården?

Publicerad:

Ny kyrkogårdschef i Landskrona!

Eldningsförbud

Publicerad:

Kyrkogårdsförvaltningen vill uppmärksamma våra kyrkogårdsbesökare på att kommunens bestämmelser om eldningsförbud gäller också på kyrkogårdarna. När det är eldningsförbud, det vill säga då öppen eld inte får förekomma, är det inte heller tillåtet att tända ljus på kyrkogården.