Retreat

Genom vår närvaro kommer vi använda vår kreativitet för att möta oss själva. Både i tystnad och i delande kan vi ställa oss frågor som, vem är jag, vad längtar jag efter och vad behöver jag hela? I alla tider har vår kreativitet varit en dörr in till vår egen andlighet och vad vi är födda till att vara. Kom och möt dig själv.

En stor del av vår tid går åt till kommunikation med andra människor. Telefonen plingar, tv:n sänder dygnet runt och internet tar aldrig slut. Men för att orka behöver alla människor ibland bara ägna sig åt sig själva. På en retreat får du göra just det.

Vi behöver tid för oss själva, en stillsam plats utan stress och krav. Vår retreaterinnehåller: samlingar med musik och reflektioner och gemensamma måltider. Vi avslutar med en enkel mässa.

 

Vandringsgillet - Pilgrimsretreat

Välkommen att följa med på en pilgrimsretreat, där vi går tillsammans under dagen i tystnad. Vi startar och avslutar vid Borstahusens kapell. Sträckan vi går är genom Hilleshögs dalar. Vi kommer inte gå i snabb takt, men du behöver orka gå en längre sträcka. 

 ”Jag är alltid på väg mot en avlägsen destination, bortom det vi kallar tid och rum. Detta mål ger mig mod, ger mig kraft, ger mig inspiration till att möta åren som jag nu har framför mig”​

Lunchpaket med vällagad mat, äpplemust och kaffe ingår i priset. Ta med egen termos till kaffet, vattenflaska och sittunderlag. Det goda matpaketet levereras av Kvarteret Erikstorp.

Retreaten kostar 200kr och bokas via denna länk!