Retreat

En stor del av vår tid går åt till kommunikation med andra människor. Telefonen plingar, tv:n sänder dygnet runt och internet tar aldrig slut. Men för att orka behöver alla människor ibland bara ägna sig åt sig själva. På en retreat får du göra just det.

Vi behöver tid för oss själva, en stillsam plats utan stress och krav. Vår retreaterinnehåller: samlingar med musik och reflektioner och gemensamma måltider. Vi avslutar med en enkel mässa. Kostnad 100 kr.

Den kämpande tron

Lördag 23 mars, 9.00-16.00 i Landskrona församlingshem
Anmälan sker senast 18 mars.
OBS! Glöm inte ange namn, personnummer och telefonnummer samt om du behöver specialkost.

Frågor?
Kontakta Cheryl French

retreat med pilgrimsvandring

Lördag 11 maj 9.00-16.00 i Borstahusens kapell
Anmälan sker senast 6 maj.

Frågor?
Kontakta Marie Branting

HITTA HIT

Adress: Artillerigatan 2, Landskrona
Kollektivtrafik: Stadsbuss 2,3 och 5 stannar vid hållplats Artillerigatan, ca 4min från församlingshemmet.

För mer information, kontakta oss!

Marie Branting

Cheryl French

Det går också bra att göra din anmälan i formuläret nedan!

Fyll i den retreaten du vill delta in