Västra Frölunda pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan i västra Göteborg. Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar bildar tillsammans Västra Frölunda pastorat. Från Vinga fyr till Frölunda Torg finns våra många kyrkor som öppna mötesplatser.

Stöd Act, Svenska kyrkan

Kalender för församlingarna

Tidningen Våga

Dop, konfirmation och bröllop

Begravning och att leva vidare

Musikbrevet

Allmän information från Svenska kyrkan, nationellt, med anledning av Corona-viruset

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om särskild kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Renovering av Västra Frölunda kyrka
Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 – 2021-03-31. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas iförsamlingssalen".

E-post för personuppgiftsfrågor: Personuppgifter Västra Frölunda pastorat