Foto: Torgny Lindén

Västra Frölunda pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan i västra Göteborg. Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar bildar tillsammans Västra Frölunda pastorat. Från Vinga fyr till Frölunda Torg finns våra många kyrkor som öppna mötesplatser.

Stopp i sociala medier

(uppdaterat 2020-10-16)

Nya direktiv från vårt dataskyddsombud innebär att vi tyvärr måste stänga ner församlingarnas Facebook-sidor tills vidare.

Reglerna gällande personuppgiftshantering har nämligen skärpts generellt (inte bara för oss) och det gör att vi som organisation i nuläget inte kan använda Facebook och Instagram.

Mer information kommer. Kontaktuppgifter finns nedan och uppdaterad information om församlingarnas gudstjänster och verksamheter finns alltid här på hemsidan. Andakt på nätet finns också att se här på hemsidan.

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om särskild kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Renovering av Västra Frölunda kyrka
Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 – 2021-03-31. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas i församlingssalen.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Tips!

Allhelgona

Ledig tjänst

Stöd Act, Svenska kyrkan

Kyrkoval 2021

Kalender för församlingarna

Tidningen Våga

Dop, konfirmation och bröllop

Begravning och att leva vidare

Musikbrevet

Allmän information från Svenska kyrkan, nationellt, med anledning av Corona-viruset

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat