Foto: Unsplash

Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet. I höststartar vi upp en samtalsgrupp som kommer ses i Grevegårdens kyrka på torsdagar. Välkommen till en introduktionsträff torsdag 9 september 2021. Läs mer här.

Välkommen till det kostnadsfria självhjälpsprogrammet Livsstegen, i Västra Frölunda pastorat . Vi utgår från Olle Carlssons bok ”Livsstegen – 12 steg till inre hälsa”, och träffas 12 gånger på torsdagar i Grevegårdens kyrka.

Livsstegen är handledda självhjälpsgrupper som träffas vid 12 tillfällen à 1,5 timme. Var och en sätter ord på ett dilemma eller en längtan utifrån 12 existentiella teman. Vi delar med oss av våra olika liv utan att kommentera varandra eller ge råd.

Vill du gå Livsstegen i vår? Välkommen till ett informationsmöte torsdag 9 september 19.00 i Grevegårdens kyrka, Lingonvägen 28 i Västra Frölunda. Välkommen precis som du är!

Frågor och anmälan: Brita Rudberg Österberg.

Mer information om Livsstegen finns här (länk).

Livsstegen - i samarbete med Sensus.

Brita Rudberg Österberg

Präst - Tynnereds församling