Livsstegen

INSTÄLLT - tills vidare (uppdaterat 200416) Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet. I januari startar pastoratet två nya samtalsgrupper som kommer ses i Grevegårdens kyrka på torsdagar. Välkommen till en introduktionsträff torsdagen den 23 januari. Läs mer här.

GRUPPEN ÄR INSTÄLLD TILLS VIDARE

Välkommen till det kostnadsfria självhjälpsprogrammet Livsstegen, i Västra Frölunda pastorat . Vi utgår från Olle Carlssons bok ”Livsstegen – 12 steg till inre hälsa”, och träffas 12 gånger på torsdagar i Grevegårdens kyrka.

Livsstegen är handledda självhjälpsgrupper som träffas vid 12 tillfällen à 1,5 timme. Var och en sätter ord på ett dilemma eller en längtan utifrån 12 existentiella teman. Vi delar med oss av våra olika liv utan att kommentera varandra eller ge råd.

I januari startar vi två nya samtalsgrupper i Grevegårdens kyrka, en klockan 16.15-17.45 och en klockan 19.15-20.45.  Välkommen till en introduktionsträff torsdagen den 23/1, antingen klockan 16.15 eller 19.15.

För dig som vill och kan, är du även välkommen till en enkel veckomässa klockan 18.30, som firas varje torsdagskväll!

Ledare: Brita Rudberg Österberg, Britt-Marie Bäckström och Ewa Eliasson Nuland.
Frågor och anmälan: Brita Rudberg Österberg.

Mer information om Livsstegen finns här (länk).

Livsstegen - i samarbete med Sensus.

Brita Rudberg Österberg

Präst - Tynnereds församling