Foto: Unsplash

Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet. I höst startar vi upp en samtalsgrupp som kommer ses i Grevegårdens kyrka på torsdagar. Läs mer här.

Välkommen till det kostnadsfria självhjälpsprogrammet Livsstegen, i Västra Frölunda pastorat . Vi utgår från Olle Carlssons bok ”Livsstegen – 12 steg till inre hälsa”, och träffas 12 gånger på torsdagar i Grevegårdens kyrka.

Livsstegen är handledda självhjälpsgrupper som träffas vid 12 tillfällen à 1,5 timme. Var och en sätter ord på ett dilemma eller en längtan utifrån 12 existentiella teman. Vi delar med oss av våra olika liv utan att kommentera varandra eller ge råd.

Vill du gå Livsstegen? Välkommen precis som du är!

Introduktionsmöte den 8 september klockan 17.00.

Frågor och anmälan: Brita Rudberg Österberg.

Mer information om Livsstegen finns här (länk).

Livsstegen - i samarbete med Sensus.

Grevegårdens kyrka

Välkomna till Grevegårdens kyrka, en rund träkyrka med plats för ungefär 80 personer. Församlingshemmet ligger vägg i vägg med kyrksalen och det är en underbar plats för kyrkkaffe, verksamheter eller varför inte ett dopkalas!