En kvinna läser ur Bibeln.

Bibelsamtal och bön

Vill du samtala och lära mer om bibel och kristen tro? Vill du delta i bönegrupper. Här finns informationen du söker.

Bibelsamtal i Näsets kyrka

Tisdagar 17.00 i Näsets kyrka

Samtal om Bibel, tro och liv. Kontakta Ebbe Appelros för ytterligare info: 0709-559696.

Bibelsamtal i Tynnereds kyrka

Välkommen till en öppen kväll för bibelsamtal utifrån en bestämd bibeltext. Varannan tisdag 19.00 i Tynnereds kyrka.

När och hur?
Gruppen ses varannan tisdag (jämna veckor) 19.00-20.30. Kontakt: Suzana Enmark.

Varje samling följer vi följande ordning:

• Kort presentation och välkommen.
  • Samlingsbön: Gud, här är vi, rotade på jorden, öppna mot himlen, hjälp oss att se Dig och varandra. Amen
  • Vi läser texten gemensamt.
  • Reflekterar en kort stund över vad texten berör i våra liv.
  • Delar med oss av det vi berörs av.
  • Samtal
  • Avslutning: Bön, Vår Fader - på svenska och eget modersmål, Välsignelsen

Bibelsamtal i Älvsborgs kyrka

Bibelstudium varannan tisdag under under hösten 2022 i Älvsborgs församlingshem. Planerad terminsstart i september.

Vi följer en bibelbok och låter den inspirera till samtal kring livet och tron. Otvunget, trevligt och prestigelöst. Kom som du är!

Bibelsamtalen är prestigelösa och trevliga med rum för eftertanke. Vi läser ur en bibelbok tillsammans och låter texten landa i våra egna liv och i vår tid. Vi fikar också tillsammans. Ingen anmälan utan kom som du är och var med när du kan!

Hör av dig till Lars Hilding om du har några frågor.

Välkommen!

Bönegrupp i Grevegårdens kyrka

Fredagar 10.00–11.00

Bön för församlingen och aktuella ämnen. Öppen för alla - välkommen!