Gudstjänst

Gudstjänster firas varje söndag i pastoratets fem församlingar, och ofta andra dagar också. En gudstjänst är alltid öppen för alla. Det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Du är välkommen!

Västra Frölunda kyrka stängd för renovering - församlingssalen gudstjänstlokal under denna tid

Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 till 2021-04-30. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas i församlingssalen.

Kontakta gärna expeditionen på 031-731 64 50 vid frågor.

Välkommen att fira gudstjänst!

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst på olika sätt.

Alla är välkomna att vara med: unga och gamla, den som är van gudstjänstfirare och den som är ovan. En gudstjänst pågår vanligtvis runt en timme men det finns också kortare gudstjänster, som veckomässor.

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Vi befinner oss i olika skeden i vår tro, och växer på olika sätt, och vi behöver varandra för att förstå och inspireras.

Klicka på gudstjänstbilden nedan om du vill läsa mer om gudstjänster i Svenska kyrkan.