Gudstjänst

Just nu kan vi inte samlas till gudstjänst som vi önskar, och brukar göra. Istället finns digitala alternativ. Till exempel inspelad andakt varje vecka, och livesänd gudstjänst från Tynnereds kyrka varje söndag. Gudstjänst firas trots allt, och vi ber tillsammans, om än på distans. Läs mer här.

Håll utkik i kalendern (där syns eventuella ändringar först) för att se vad som sker i de olika kyrkorna.

Västra Frölunda kyrka stängd för renovering - församlingssalen gudstjänstlokal under denna tid

Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 till 2021-04-30. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas i församlingssalen.

Kontakta gärna expeditionen på 031-731 64 50 vid frågor.

Ingvild Fallegård

Kyrkoherde i Västra Frölunda pastorat