Någon spelar kyrkorgel.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Musik och konserter

Här hittar du konserter och musikgudstjänster i kyrkorna i västra Göteborg.

Musik i Näsets församling

Ibland ljuder musiken extra högt från Näsets kyrka. Söndag den 5 maj blir det musikalen "Ogräs i rabatten" med bland andra Dramagruppen och Mellankören, samt Näsetkören.

Vårkonsert i Styrsö kyrka

Välkommen att lyssna till Kammarkören vid högskolan för scen och musik, lördag 27 april 18.00.

Musik i Älvsborg

Välkomna till vårens musikprogram. Närmast i tid blir det konsert med musik av Georg Riedel söndag 21 april, sedan ytterligare en musikgudstjänst måndag 22 april. Läs mer här!

Musik i Göteborg

Solljus reflekteras i en kyrkorgels pipor.

Musik i Göteborg

Nu är det enklare för dig att hitta din nästa musikupplevelse. Kyrkorna i Göteborg har en gemensam kalender med konserter och musikevenemang nära dig.

Musikbrevet Västra Frölunda pastorat

Vill du prenumerera på ett digitalt nyhetsbrev för konserter, musikgudstjänster och andra musikaliska evenemang i våra kyrkor? Anmäl dig här!

Vill du själv mucisera?

En blandad ungdomskör i röda kåpor sjunger.

Sjung i kör

Upplev glädjen i att sjunga tillsammans, utveckla din sångröst, berör andra med din sång. I pastoratet finns flera olika körer som söker sångare, både i projekt och terminsvis. Kika här!