Musik och konserter

Här hittar du konserter och musikgudstjänster.

På gång i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat.

Musik på kyrkbacken

Fyra söndagar i augusti kl. 17.00 bjuder vi in till utomhuskonsert vid Älvsborgs kyrka för alla åldrar. Det blir 35-40 minuters program av olika slag som framförs av professionella musiker som har anknytning till vår stadsdel och församling.

Sommarmusik i skärgården

Välkommen till en sommar i skärgården, fylld med musik! Läs här om vilka konserter som bjuds och om plats och tid.

Musik i Näsets församling

I höst ljuder musiken extra högt från Näsets kyrka under 5 söndagar. Första tillfället är 21 augusti. Du är välkommen! Läs mer om vilka som gästar oss och när på denna sida.

Musikbrevet Västra Frölunda pastorat

Vill du prenumerera på ett digitalt nyhetsbrev för konserter, musikgudstjänster och andra musikaliska evenemang i våra kyrkor? Anmäl dig här!

Musik i Göteborg

Solljus reflekteras i en kyrkorgels pipor.

Musik i Göteborg

Nu är det enklare för dig att hitta din nästa musikupplevelse. Kyrkorna i Göteborg har en gemensam kalender med konserter och musikevenemang nära dig.

Om pastoratet

Västra Frölunda pastorat ligger i västra Göteborg och består av Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar. Läs den gemensamma församlingsinstruktionen här.