Foto: Gustaf Hellsing/Ikon

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till alla medarbetare, avdelningar och församlingar i hela Västra Frölunda pastorat.

Ingvild Fallegård

Kyrkoherde i Västra Frölunda pastorat

Behöver du någon att prata med?

Ensamheten och saknad kan kännas påträngande och smärtsam. Tystnaden kan nästan eka... Oro och ängslan över både nära och kära, men också över ekonomi och praktiska göromål, kan kännas tyngande. Då kan det vara skönt att få prata med någon, att få sätta ord på sina känslor och tankar. Kanske har du ett problem du behöver lyfta, eller så vill du bara att någon ringer och frågar hur du mår?

Vi finns här för dig. Du kan boka samtal med präst eller diakon, antingen på plats i ett stort rum där vi kan hålla goda avstånd eller via telefon. Se kontaktlistan nedan för direktkontakt, eller ring expeditionen för att komma vidare.

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Postadress för alla våra fem församlingar är:
Församlingens namn
Frölunda kyrkogata 2
421 47 Västra Frölunda

Kontaktavägar till våra olika församlingar och avdelningar

ANSVARIG UTGIVARE för hemsidan

Databasens namn – svenskakyrkan.se/vastrafrolundapastorat

Tillhandahållare (den som driver verksamheten) – Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat

Ansvarig utgivare – Ingvild Fallegård, kyrkoherde

DATASKYDDSOMBUD västra frölunda pastorat