Du behövs - fokus idealitet

Vill du engagera dig i Svenska kyrkan genom att bidra med din tid och talang? Vi behöver varandra och genom att samarbeta gör vi närmiljön till en bättre och varmare plats.

Du behövs!

Kanske har du gröna fingrar och gillar trädgårdsarbete, kanske du vill vara kyrkvärd eller hjälpa till att fylla i fondansökningar? Älskar du att sjunga, eller prata i telefon? Vill du vara konfaledare eller besöka äldre?

Obs! Sidan är under bearbetning och kommer uppdateras under våren 2022.

Du behövs i Näsets församling!

Grön volontär i Näsets kyrka

Är du intresserad av trädgårdsarbete och har några timmar över då och då? Nu söker vi dig som på frivillig basis vill vara med och göra fint kring kyrkan och vår egen örtagård.

Engagera dig ideellt

För dig som vill hjälpa till i Näsets församlings arbete.

Du behövs i Västra Frölunda församling!

Insamling i Västra Frölunda församling

Med anledning av att Göteborgs Stad öppnar tillfälligt boende i närområdet för flyktingar från Ukraina, samlar Västra Frölunda församling in kläder, skor, leksaker och hygienartiklar. Läs uppdaterad behovslista här:

Klädutdelning

Är du eller dina barn i behov av kläder och hygienartiklar? Välkommen till Västra Frölunda församlingshem på måndagar och torsdagar. Diakonin tar även tacksamt emot skänkta kläder, skor och leksaker. Läs mer här.

Du är viktig!

Vill du vara med och göra en viktig insats för en medmänniska? Vill du möta människor och göra skillnad? Vill du vara en medarbetare i församlingens arbete för Guds rike? Välkommen att bli volontär och medarbetare i Västra Frölunda församling!

Du behövs i Älvsborgs församling!

En person med målade naglar följer med sitt pekfinger melodin i en uppslagen psalmbok.

Ideella till gudstjänster på äldreboende

Tycker du om att träffa nya människor, sjunga, fira gudstjänst och samtidigt göra en insats för andra? Just nu söker vi några personer som ideellt vill hjälpa till i samband med gudstjänsterna på våra äldreboenden, Fiskebäck och Nya varvet.

Hjälpa till med kyrkkaffet i Älvsborg

Gemenskapen på kyrkkaffet efter gudstjänsten är en viktig del som uppskattas av många och där vi alla är med och bidrar med den vi är och det vi kommer med. Har du lite tid över som du vill fylla med något meningsfullt? Just nu behöver vi i Älvsborgs församling hjälp med förberedelserna av kyrkkaffet i samband med gudstjänsten på söndagar.