Foto: Kristin Lidell/Ikon

Hjälpa till med kyrkkaffet i Älvsborg

Gemenskapen på kyrkkaffet efter gudstjänsten är en viktig del som uppskattas av många och där vi alla är med och bidrar med den vi är och det vi kommer med. Har du lite tid över som du vill fylla med något meningsfullt? Just nu behöver vi i Älvsborgs församling hjälp med förberedelserna av kyrkkaffet i samband med gudstjänsten på söndagar.

Hjälp med kyrkkaffet sökes

Så härligt att vi kan mötas i våra verksamheter och fira gudstjänst tillsammans i kyrkan igen! Det har vi längtat efter länge.

Gemenskapen på kyrkkaffet efter gudstjänsten är en viktig del som uppskattas av många och där vi alla är med och bidrar med den vi är och det vi kommer med.

Har du lite tid över som du vill fylla med något meningsfullt?

Just nu behöver vi i Älvsborgs församling hjälp med förberedelserna av kyrkkaffet i samband med gudstjänsten på söndagar. Som ideell får du självklart hjälp och stöd av oss som arbetar i församlingen.

 Du behövs!

Hör gärna av dig till:

Cathrine Fernlöf, präst

Tel. 072-504 89 29

cathrine.fernlof@svenskakyrkan.se 

Karin Bergenheim, församlingspedagog

Tel. 070 461 04 92

karin.bergenheim@svenskakyrkan.se 

Älvsborgs församling

Välkommen till Furåsens och Älvsborgs kyrka med församlingshem. I Älvsborgs församling finns ett rikt gudstjänst- och musikliv och en stor konfirmandverksamhet. Här finns också Kyrkans förskola.

Du behövs - fokus idealitet

Vill du engagera dig i Svenska kyrkan genom att bidra med din tid och talang? Vi behöver varandra och genom att samarbeta gör vi närmiljön till en bättre och varmare plats.