En psalmbok och en mikrofon ligger framlagda. I bakgrunden syns sjungande barn.
Foto: Johannes Frandsen

Dans & musik

Vill du delta i Svenska kyrkans dans- och musikverksamheter? Västra Frölunda pastorat erbjuder dans, körsång och musikundervisning för barn i många av våra kyrkor. Läs mer här.

Dans

Musik och sång har alltid haft en självklar plats i vår verksamhet på Näset. Hösten 2022 tar vi ett ytterligare steg vidare och vidgar utbudet med undervisning i dans.

Närbild på medlemmar i en barnkör som sjunger i en kyrka.

Barnkörer

I barnkörerna sjungs sånger i varierande stilar och stämningslägen. Sångteknik övas på ett lekfullt sätt sångteknik och tonlägena är anpassade för barnröster.

Musikskola i Älvsborgs församling

Undervisning erbjuds i sång, piano, cembalo, klavikord och orgel.

Församlingar & kyrkor

Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar bildar tillsammans Västra Frölunda pastorat. Sammanlagt finns här elva kyrkor och fyra förskolor. Här hittar man in till varje församlings lokala hemsida.

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.