Om Näsets församling

Näsets församling vill med Guds kärlek och kraft vara en plats för närvaro, öppenhet och hopp.

19:e november 2017 firade Näsets kyrka 50 år. Näsets församling har varit en egen församling sedan 1995 och eget pastorat sedan år 2000. Sedan årsskiftet 2018 ingår Näsets församling i Västra Frölunda Pastorat. Näsets kyrka är en naturlig plats “mitt i byn” för möten och medmänsklighet och i Näsets aktiva församling möter du glädje, gemenskap och värme. Här finns musikverksamhet för alla åldrar, gemenskap för både barn och vuxna, öppen förskola samt Näsets församlings egen förskola, Pärlan och mycket och mycket mer. Här finns ett aktivt församlingsråd som arbetar för en närvarande, öppen och samhällsdelaktig kyrka.

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter