Foto: Tommy Hvitfeldt

Tynnereds församling

Välkommen till Tynnereds och Grevegårdens kyrka med församlingshem. Här finns också två av pastoratets fyra förskolor. Arken ligger i Tynnered och Lingonet i Grevegården.

Stopp i sociala medier

(uppdaterat 2020-10-16)

Nya direktiv från vårt dataskyddsombud innebär att vi tyvärr måste stänga ner församlingarnas Facebook-sidor tills vidare.

Reglerna gällande personuppgiftshantering har nämligen skärpts generellt (inte bara för oss) och det gör att vi som organisation i nuläget inte kan använda Facebook och Instagram.

Mer information kommer. Kontaktuppgifter finns nedan och uppdaterad information om församlingarnas gudstjänster och verksamheter finns alltid här på hemsidan. Andakt på nätet finns också att se här på hemsidan.

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om särskild kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Renovering av Västra Frölunda kyrka
Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 – 2021-03-31. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas i församlingssalen.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Verksamheter för barn, ungdomar och vuxna

Stöd Act Svenska kyrkan

Dop, konfirmation och bröllop