Foto: Tommy Hvitfeldt

Tynnereds församling

Välkommen till Tynnereds och Grevegårdens kyrka med församlingshem. Här finns också två av pastoratets fyra förskolor. Arken ligger i Tynnered och Lingonet i Grevegården.

Svenska kyrkans diakonimottagning

måndagar 10.00-12.00 i Tynnereds kyrka

Du är alltid välkommen att vända dig till kyrkan och diakonimottagningen för att söka stöd - i livskris såväl som i vardagsbekymmer.

På diakonimottagningen får du träffa någon av våra diakoner. Här kan du som lever i en utsatt livssituation få råd och stöd gällande till exempel ekonomiska frågor, sociala frågor, eller kanske vill du bara prata med någon om din livssituation. Vi välkomnar människor oavsett tro eller nationalitet. Ingen tidsbokning behövs.

Särskilda datum hösten 2021

4 oktober: Ekonomicafé om möjligheter för ekonomiskt stöd och förbyggande hjälp för utsatta barnfamiljer. Medverkande från Göteborgs stad.

Behöver du hjälp inför jul?
4 oktober släpper vi även på registreringen av våra julklappslistor och julmat via 421.

8 november: Ekonomicafé om bl.a. pensionärers möjligheter för bostadsbidrag medverkande från Premiepensionsmyndigheten.

6 december: Ekonomicafé om privatekonomi medv. från Budget- och skuldrådgivningen.

Vid varje ekonomicafé erbjuds hjälp med att fylla i aktuella fonder.
Plats: Tynnereds kyrka, Turkosgatan 1

För kontaktuppgifter till församlingarnas diakoner - tryck här (länk).

Nu finns vi på Facebook igen. En grupp som heter Svenska kyrkan i Tynnered, välkommen att gå med där.

I kalendern nedan finns all information kring gudstjänster och andakter.

Per  Eriksson

Per Eriksson

Församlingsherde - Tynnereds församling

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter